Co krok, to nápad

Opatření nefungují, přitvrdíme, říká nám vrchní krizový manažér.

Proboha, vždyť nám říkali, že opatření mají svoje důsledky ukázat až tak po dvou třech týdnech a pak  bude třeba je vyhodnotit, zvážit co dál a třeba přitvrdit, když to bude nutné. Já tomu teda aspoň takhle rozuměl.

Mezitím si plukovník vyšel na tonik a kafe s Faltýnkem, pokecali o opatřeních, ale hlavně o důležitých funkcích a procentech odkapavajících ze zadkuženého státního rozpočtu a najednou ne, na vyhodnocení nepočkáme.

Ztrácíme nervy, ztrácíme voliče podle průzkumů, musíme přitvrdit. O lidi nám jako vždycky jde, samozřejmě.  Hned po korytech, prachách, funkcích, moci obecně.

Včera jsem byl navštívit otce. Právě dnes slaví 80. Ukázněně babička odvolala rodinou sešlost – a 80 už mu fakt nikdy nebude – děti nepřijedou, ani vnoučata, ani pravnoučata, doba je těžká, odpískali jsme to. Dárky jsem předal ve dveřích, popřál a víte co byla jeho asi třetí věta? „Ten Babiš mě fakt teďka nasral!“

A to řekl můj táta, který po revoluci po boku Zemana znovuzakládal socdem, který mu věří dodnes a Bureše volil zcela jistě. Tak snad je to dobrý signál.

Nevědí, neumí, nechtějí naslouchat těm, co o tom něco vědí… Diletanti.

Já za sebe jsem se zařídil tak, že použiji selský rozum a budu dodržovat vše co chrání mě, mé okolí a nebudu čínské breberce chodit nijak naproti. Pomůže-li to , nevím.  Co pomůže nám všem, to taky netuším.

Loading

Subscribe
Upozornit na
guest

8 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Matějovský
Matějovský
3 let před

Právě jsem se šel projít se psem (23:30) a to jsem v Kobylisích v Praze, potkal jsem jednoho člověka, jednoho!!! Kujva, tak proč ten zákaz vycházení? Ti vaří z vody, bože.

Tomáš Vodvářka
Admin
3 let před
Reply to  Matějovský

Je to další chaotický krok. Lze předpokládat, že noční chodec mnoho lidí nepotká. Je však – jak zvykle – potřeba vykonávat jistou činnost, jakkoli zbytnou a nesmyslnou.

Tomáš Vodvářka
Admin
3 let před

Je fajn, že Tvůj táta prozřel. Škoda, že tak pozdě.

Tomáš Vodvářka
Admin
3 let před
Reply to  Jan Andrle

Honzo, to nebyla urážka Tvýho táty, spíše jen povzdech. Protože hodně lidí se chovalo jako on. Znali Zemana a neznali jiné, proto mu dali hlas. Tohle jsem zažil i u nás na vsi u mnoha svých sousedů. Muselo být jasné, co je zač. Snad se už poučili a příští volba (naštěstí bez možnosti chybovat potřetí u tohoto jedince) přinese naši zemi klid a ztracenou úctu k úřadu.

Nada
Nada
3 let před

Už vůbec nevím která bije, jeden den je to tak, druhej den jinak, co hlava to názor, co hlava to rada.
Ještě že nic nemusím řešit a jsem doma, jen o blízké mám strach…

Pavel Dvořák
Pavel Dvořák
3 let před
Reply to  Nada

Nikdo nic nikdy nemá míti za definitivní, ono se neví se, co se může státi … (V+W+J)

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial