Bojíte se mě?

Být dneska z Uherského Hradiště není žádná výhra .Vzhledem k místní covid scéně, momentálně patřím mezi ty co tak trochu smrdí

Smrdím průserem. Tím průserem je pouhé setkání se s někým z Uherského Hradiště. To je přece ta morová díra na východě republiky. Místo kde Covid chodí s kosou. Místo, kde žijí ti  darebáci, co se nakazili.

V poslední době se mi stává, že se přede mnou lid tak trochu schovávají . Teda hlavně když přijedu do nějakého menšího klidného místa třeba v Moravsko-slezském kraji a ví se, že přijede Vlk z Uherského Hradiště. Víte, to je tam dole ,v území Covidové smrti, jak píšou na internetu.

A tak, když přijedu pro zboží, vystrčí ho ve bednách před dveře a jen zamumlají přes zavírané dveře něco „Ať vrátím bedny.“

Prostě jsem z toho prokletého kraje, kde byli lidé tak nezodpovědní, že mají Covid skoro všichni. Darebáci, lumpové, bacilonosiči, je třeba je izolovat.

Přiznám se, vadí mi to. Mám lidi rád, rád si pokecám, rád udržuju lidský kontakt a dobré mezilidské vztahy. Na tohle všechno teď ale není čas ani chuť, teď je tady Covid.

Mám takový pocit, že šrámy na duši a právě těch sociálních vazbách se možná budou hojit dýl, než ty na těle. Nikdy jsem si nemyslel, že se mě budou lidi stranit, ale děje se to. Cítím to, tu obavu, strach a taky trochu zárodek nepřátelství.

Lidi neblbněte prosím, žijeme tu úplně stejně jako u vás, jen jsem v tom Covidu o týden napřed. Máme tady prostě k sobě blíž, jsme kontaktnější, osobnější a to teď zrovna nefrčí, ale pořád jsme to my!

Vaši krajani, spoluobčané, kamarádi, tak prosím neblbněte!

Loading

Subscribe
Upozornit na
guest

8 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Klára
Klára
3 let před

Předtím to byla Praha.

Filip Vracovský
Filip Vracovský
3 let před

Tak to jsme na tom hůř, než jsem myslel 🙁 Drž se, zní to klišovitě , ale fakt netuším co víc napsat. Tady to zatím takhle nefunguje, spíš se separují „nevěřící“ a roste jejich agresivita. Zatím verbální.

Tomáš Vodvářka
Admin
3 let před

Zdá se, že máme nějakou novodobou bílou nemoc, tady v české kotlině. Myslím, že se to šíří bez ohledu na roušky, oblasti, atd. Tou nemocí myslím psychosu, kterou Covid 19 působí. Tahle období dějin mají jakýsi hybný moment, demaskují charakter společnosti, její opravdové základy. Ukazuje se, kdo je kdo. Takže, sleduj své okolí, abys věděl.

Karel B
Karel B
3 let před
Reply to  David Vlk

Myslím, že přeháníte.

Nada
Nada
3 let před

Je to hodně těžká doba, chápu tě, Davide, já zase jako seniorka, která se jako seniorka nenarodila trpím tím, že někteří lidé by stáli o to, aby se lékaři na seniory vykašlali a nechali je osudu a věnovali se mladším lidem, které stojí za to je zachraňovat, ty starý už si užili, tak ať jdou… Je to názor jednoho blogera na idnes, kterého v diskusi podpořili i jiní… Přiznám se, dost mě to dostalo, protože tohle virové běsnění dělá mezi lidmi méně paseky než mezilidské vztahy, o kterých taky píšeš a lidí se odkopávají… Já jsem zatím tomu strachu a… Číst vice »

Pavel Dvořák
Pavel Dvořák
3 let před
Reply to  Nada

Až to chytnou ti mladší, ještě budou rádi, když jim starouškové dovezou kus žvance. Včera jsme (my dva nejzdravější 67 + 77) dovezli chorým dítkám zásoby. Ale kvůli několika hyenám si nedělejme hlavu. Ono i na ně dojde. Ale – nezapomeňme na ně. Tady u nás je naštěstí ve městě klid.
Vlkovi držím palce.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial