Tak se nám kandidáti těch, řekněme nesystémových, pěkně škorpí

A jen houšť říkám si. Když si ty hlasy podělíte, uděláte pro republiku více, než si vůbec dokážete představit.

Tomia Okamuru zjevně nastartoval divácký průzkum televize Prima CNN, kde po debatě prezidentských kandidátů v hlasování diváků Jaroslav Bašta vyhrál s více jak 47%. A Tomio Okamura zavětřil šanci a pustil se do doposud předpokládaného favorita destrukčního bloku Andreje Babiše:

Nejlepší by bylo, kdyby Andrej Babiš skutečně odstoupil z voleb a podpořil Baštu. Babiš nemá šanci ve druhém kole. Podle všech průzkumů vychází, že ho nesnáší 70 procent voličů..

To jsem rád, že to ví i tento gigantický mozek naší politické scény a doufám, že má pravdu. Ve své euforii jaksi pozapomněl, že v oné debatě na Primě nebyl ani jeden z trojice Babiš, Nerudová, Pavel (abecedně). Nicméně pan Okamura to rozvíjí dál: „Pokud se Bašta dostane do druhého kola s Petrem Pavlem, tak i voliči pětikoalice budou kvůli jeho skvělé minulosti raději volit jeho.“

Nevím, kam na to chodí. Jsem volič pětikoalice a přiznám se, že kdyby se nám ve druhém kole náhodou utkal pan Babiš a Bašta, tak dám asi přednost přeci jen Andreji Babišovi. Podle mě není tak radikální dezolát. Ale dát Jaroslavu Baštovi přednost před Petrem Pavlem? Obávám se, že ta diskuse na Primě panu Okamurovi poněkud zastínila rozhledy, pokud nechci mluvit o části těla nalézající se v hlavě.

Tou skvělou minulostí Jaroslava Bašty asi nemyslí jeho aféru s prodejem víz, když šéfoval naší ambasádě na Ukrajině. Ale asi chce zdůrazni jeho minulost disidentskou. Ano, Jaroslav Bašta za komunismu seděl. Ale proč? Protože kritizoval tehdejší vládnoucí komunisty zleva! A to je už opravdu hodně silné kafe. Proto dnes v táboře dezolátů čpí jak maják na širém moři. Blíže zde.

Přeji oběma pánům Babišovi i Baštovi, aby se usmířili, aby byli zadobře, na stejné úrovni a rovným dílem si podělili i hlasy svých voličů. To bude skvělá zpráva pro všechny.

Subscribe
Upozornit na
guest

3 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Adéla Vodvářková
Admin
1 rok před

Rovným dílem si podělili hlasy voličů 😀

Teď na sítích nastala celkem paradoxní situace. Liberálové a obecně inteligentní lidé sdílejí podomácku udělané bannery s Baštou, kde mu fandí a přejí co největší úspěch, protože doufají, že výsledkem bude 2. kolo mezi Danuší a generálem.

Je to vtipné, ale doufám, že to nepřeženou. To se ještě budeme divit!

Tomáš Vodvářka
Admin
1 rok před

Zdá se, že choroba pana Okamury začíná být zřetelná i laikům.

Vladimír Ludvík
Vladimír Ludvík
1 rok před

Já si sice nemyslím jako např. pan Záruba jinde, že to možná způsobili recesisté, ale znáte to, strany typu SPD mají jistý mobilizační aktivismus ve své krvi. Mne osobně by asi ani nenapadlo po takové diskusi pro někoho hlasovat. Já půjdu hlasovat až k volbám. To je jako když na v blozích na iDnes vystupovali představitelé různých obskurních stran se svými názory před minulými parlamentními volbami. Téměř okamžitě měli karmu přes 40 a někteří si i mysleli, že tomu budou odpovídat i procenta hlasů ve volbách. Do parlamentu se tyto strany samozřejmě nedostaly a namnoze se ani řada z nich… Číst vice »

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial