I ty Novo?

Prý soukromá, ale hlavně nezávislá televize. Tak kdopak jí financuje? A ne jen zadáním reklamy. Prostě uplacením někoho. Že by Andrej Babiš?

Bývalý premiér tráví týden na Jihlavsku. Před druhým kolem senátních voleb podporuje kandidátku ANO Janu Nagyovou. Samé mítinky, samá setkání s občany, samá propagace. To vše místo chození k soudu, nebo práce v parlamentu. Budiž.

Na tuto lokalitu nasadil i další těžké kalibry svého hnutí, pana Havlíčka a paní Schillerovou. Kandidátů ANO je ve druhé kole senátních voleb hodně. Tuším že 18. Proč nepodporuje bývalý premiér i jiné? A že jinde byl rozdíl v prvním kole voleb v procentech hlasech o dost nižší než právě mezi Milošem Vystrčilem a Janou Nagyovou na Jihlavsku. V jiných regionech by se podpora šikla mnohem víc. Tady je to hodně velký rozdíl. Tak proč ne jinde? Jde snad o to, dostat do Senátu co nejvíc kandidátů ANO, nebo snad ne?

Nebo si to mohli vrchní činitelé ANO aspoň rozdělit a každý mohl agitovat jinde. Ne. Všichni svorně pouze a jen na Jihlavsku. Nejde o to, dostat do Senátu hodně svých kandidátů. Jde o to, dostat tam Janu Nagyovou. Ta je totiž spoluobviněná s Andrejem Babišem a její případná imunita by hodně ztížila soudní proces.

Ještě chce někdo tvrdit, že jde Andreji Babišovi o tuto zem a ne o vlastní zájem?

A do toho se zapojila i televize Nova. Včera v hlavní zpravodajské relaci (kolem osmé hodiny) byla obsáhlá, srdceryvná reportáž o tom, jak ta zoo musí asi zvýšit vstupné, jak ten aquapark asi možná zavře, jak se živnostníci bojí budoucnosti … a hádejte z kterého to bylo regionu. V Čechách máme takových míst asi stovky. A samozřejmě celá ta reportáž byla jistě zcela náhodou, neúmyslně a prostě z Jihlavy. Volič si má jasně asociovat, jak je dnes zle a Miloš Vystrčil je přeci reprezentant vládní garnitury.

Fakt si ještě někdo myslí, že soukromá média nehrají na jednu stranu? Že předsedovi hnutí ANO nejde jen o jeho samotného, ale o nás o všechny? Fakt si myslíte, že si o nás myslí, jak jsme chytří a že se vyplatí pro nás něco udělat? Že vůbec nezneužívá své postavení? Pokud si na toto vše odpovíte ANO, tak Vás asi lze jen litovat. Smutné je, že do toho bahna zatahujete i ostatní lidi. Stejně jako Andrej Babiš.

Subscribe
Upozornit na
guest

3 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Tomáš Vodvářka
Admin
1 rok před

Mám jednu vlastnost – nečtu Tebou zmíněné. Paní Lhotskou jsem jednou viděl na srazu blogerů a tak nějak vizuálně chápu, že se realizuje v psaní.

Ota
Ota
1 rok před

Máte pravdu pane Tomáši. A v minulých 14 dnech před volbami se na Nově stále promenovala paní Alenka, nebo pan dvojjediný Havlíček. A zdá se, že dotyčnou obžalovanou osobu už moc k mikrofonu nepouští aby zase něco neplácla jako s tou imunitou. Budu věřit a držet palce s vírou, že lidská hloupost u nás není tak nebetyčná, jak se zdá a že zvítězí pan Vystrčil.

Tomáš Vodvářka
Admin
1 rok před
Reply to  Ota

což se nakonec podařilo.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial