Banalita – barrandovský cestopis aneb pražská MHD,

s níž jsem (jako s institucí, nemluvím o řidičích) nikdy neměl problém.

Protože je má milá maměnka na sborové dovolené, chodím jí zalévat kočku a krmit kytičky.
Na Barrandově byla opět nedávno dlouhodobá výluka, tramvaje nejezdily, ale protože jsem je tam v sobotu viděl, nečekal jsem pohromu.

Přijel jsem z práce metrem na Smíchovské nádraží (asi 22.30) a tramvaje nejezdily. Prý náhradní autobus na Zlíchov, ale nenašel jsem jeho zastávku.
Potkal jsem dva sekuriťáky a ti mi řekli, že to jede z Knížecí přes Lihovar. Dojel jsem tedy busem k Lihovaru, ale tam nebyla o náhradní dopravě žádná zmínka.
Kdybych já bloud tím busem jel o zastávku dál, jsem doma a odtud mi jede bus na Barrandov; nakonec jsem tedy dojel dalším branickým domů a po 18 minutách jsem přesedl na barrandovskou 170; ještě jsem se stačil zastavit doma a vzít si na zítra do práce nové, nepropocené triko.

Prý kdy bude konec světa? Až nebude Praha rozkopaná? Až se v jeden den najde 7 spravedlivých?
Každopádně věřme, že to bude NYNÍ!!! a žijme v tomto očekávání, i když to bude za miliony let; apoštolové to čekali každý den, čekejme též jako oni.

The endiaron 😉

Loading

Subscribe
Upozornit na
guest

1 Komentář
Inline Feedbacks
View all comments
Vlasta Fišrová
4 let před

To mi něco připomíná… jak onehdy v Praze jsem drobet tápala, a to nejsem místní, nýbrž přespolní. Takže jsem vlastně docela šikula, že jsem veřejnou dopravou dojela tam, kam jsem měla v plánu. I kafe z automatu jsem si na druhý pokus zvládla natočit. Heč. 🙂

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial