Chtěl bych Tomovi za Blogosferu poděkovat, připojíte se?

Neustále slyším nějaké remcání na Blogosféru, ale slušelo by se spíše poděkovat.

Milý Tome. Věřím , že nebudu sám a ostatní kolegové se ke mně v diskusi připojí. Neustále slyším nějaké remcání na to, co v Blogsféře nefunguje , podle představ stěžovatele. Jednou je to rychlost přidávání diskusních příspěvků , jednou je to domnělá censura.Kupodivu, nestěžují si lidi, co na Blogosféře píšou, ale Ti kteří sem chodí zvědavě nakouknout a hledají někdy „Na dlani chlup“

Nápad na vytvoření nezávislého prostoru pro blogery, co se trochu nevlezou do krabiček,  měl vlastně původně můj milý kamarád Marek Valiček(Vždy s krátkým, aby se Marek nezlobil) Vlastně jsem se to tenkrát před rokem dvěma ani neodvážili dalšímu kamarádovi Tomášovi říct, vždyť ten chlap byl prostě na Idnesu autorita, záruka charakteru v blogu, abych to nikoliv trefně definoval. Já sám jsem se k tomu stavěl rozpačitě, jel jsem tehdy na úspěšné vlně a žral Karmičku a Lajkíčky. Takže to s Markem vyšumělo.

Pak jsem se prostě jednoho dne na Idnesu naštval a prý práskl dveřmi cituji: „Že to bylo slyšet až do Drážďan.“ On to byl spíš velmi střízlivý blog na rozloučenou, ale prostě bylo to a tehdy se mě Tomáš zastal, protože ho vlastně trápilo to stejné a tak jsem neodešel sám, ale vlastně jsme s Tomem šli spolu. Řekl jsem mu tehdy, že jsme probírali kdysi s Markem myšlenku vzniku nezávislého prostoru a Tomáše to zřejmě zaujalo.

Ve velmi krátké době Tomáš vydupal ze země Blogosféru. Na vlastní náklady, na vlastní triko na vlastní zodpovědnost. Systém zpracovala Tomova báječná dcera Adéla, za což bych jí rád poděkoval taky.

A tihle dva báječní Vodvářkové dali Blogosféru zcela nezištně k dispozici jako pozitivní útulnu pro ostatní „Lehké devianty“ postižené krásným grafomanstvím. Od té doby se o Blogosféru nezištně starají a Tomáš je báječným panem domácím pro nás Blogery, kteří nemají kam jít.

Tomáši , Adélo moc Vám za tento azyl děkuji. Možná tady trvá trošku dýl než někdo schválí nového diskutujícího a já diletant jsme dodneška nedokázal najít způsob jak bych při sdílení blogu měl u něj svoji fotku ,ale dali jste nám prostor, dali jste nám šanci se vykecat z malérů i radostí,umožnili jste nám psát a lítat

Děláte to nezištně, vlastně to celé financujete, trávíte tu svůj drahocenný volný čas a já Vám ze srdce moc děkuji.

P.S. a Díky všem dalším kolegům blogerům, že nás dva odpadlíky(Doufám že až to jednou filmově zpracují, bude mě  hrát Lorenzo Lamas) v tom nenecháváte samotný .

Subscribe
Upozornit na
guest

18 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Ivo F. Cilich
3 let před

Objevil jsem to zde až teď a moc se mi tady líbí. Díky za to.

Tomáš Vodvářka
Admin
3 let před
Reply to  Ivo F. Cilich

Vítejte. Chcete u nás psát, pane Cilichu?

Klára
Klára
3 let před

Napíšu to asi takhle: Je fajn, že jste se úplně nevypařili a dáte se šmírovat. 😉

Michaela Klímová
3 let před

Nezávislý kreativní člověk nefňuká a jedná! :-)👍

Marek Valiček
3 let před

Mně je tu jako v peřinách. Milo a můžu si sem tam i prdnout a nikdo mě za to nebude karat.

Tomáš Vodvářka
Admin
3 let před
Reply to  Marek Valiček

Dej si, brachu.

Ladislav Nádvorník
3 let před

Děkuji všemi způsoby které si lze rozumně představit.

Martin Braun
Martin Braun
3 let před

Šmejdím a stalkuji tady rád. Je to zajímavý prostor a žádné chyby zde jako diskutér nevidím. Jen si myslím, že by blogosféra neměla být vnímána jako náhrada vůči jiným prostorům těm, kteří odešli či práskli dveřmi, ale spíše jako alternativa pro ty, kteří zde vidí možnost podělit se o své pocity a názory s lidmi na jejích inteligenční úrovni a vědět, že zde nebudou provokovat a otravovat …však víme kdo.

Pavla Kolářová
Pavla Kolářová
3 let před

Ahoj lidi, pište si, co chcete a jak umíte. To je půvab slova zvaného „svoboda“. Važme si ho a nakládejme s ním citlivě. Už jsem si vás dala do „follow.it“, tak třeba občas nakouknu, jak si vedete. :))

Tomáš Vodvářka
Admin
3 let před

Ahoj Davide a všichni blogeři z Blogosféry. Jsem moc rád, že se dílo daří a Blogosféra se začíná rozrůstat o velmi kvalitní autory. je samozřejmě jasné, že nebudeme mít nikdy obrovskou čtenost, koneckonců nejde primárně o politický server, jako je třeba Neviditelný pes nebo Aktuálně.cz a další. Naší snahou bude publikovat kvalitní texty, fotoblogy, poesii veršovanou i tu druhou, povídky, fejetony apod. Nehrajeme na karmu a další „bonusy“. Stran „nedostupnosti“ na Blogosféru. Nebudou zde moci psát diskusní příspěvky ti, jejichž životním stylem je strefovat se do autorů, jedinci, jejich životní filosofií je láska k despotům a režimům, které mají na… Číst vice »

Naďa
Naďa
3 let před

Přeji vám dobré články, uspokojení ze psaní, čtenáře, kteří vám budou rozumět.
Předem jste vyloučili ty, kteří nevyhovují vstupním podmínkám.
Já těmto omezením všude na internetu v nadsázce a humoru mi vlastním říkám „jen pro bílé“, vy jste to nazvali pro slušné lidi.
Máte plné právo určovat si podmínky, ostatně dělá to kde který web, i idnes, na kterém jste působili a já vás tam poznala..
Někdy se přijdu podívat, ne šmírovat, ale číst si.
Tak good luck.

Tomáš Vodvářka
Admin
3 let před
Reply to  Naďa

Jen drobná poznámka, Naďo, někteří se vyloučili sami.

Vladimír T. Gottwald
3 let před

Smekám, Vašnosti!
Mažaucta!
;o)

Tomáš Flaška
3 let před

👍 Připojuji se. A myslím si, že blogosféra pěkně bobtná a roste a je možná trochu času na nějakou reklamu, aby si na sebe vydělala. Doporučuji a předem říkám, že mi nijak vadit nebude.

Pasivní čtenář Tonda
Pasivní čtenář Tonda
3 let před

Díky Tome.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial