Pusťte mě z té klece ven!

Ne, nechci živořit v bezpečné izolaci! K mému životu patří i nebezpečí a rizika, která mě ve světě potkávají. A jen proto je život krásný, jen proto je krásný svět!

A vy, co jste přesvědčeni, že víte, co je pro mne dobré, už si strčte do prdele ty svoje knížecí kydy, abych nevycházel, a přidejte si tam k nim i své tlachy o bezpečí domova!

Jestli to snad vy, nadutí dobroseři, nechápete, pak já naprosto chápu, proč samotka (anobrž ajnclík, izolačka, díra, šuplík, loch, hotbox, cachot, bußhaft, supermax, hole či samovazba) je zostřením trestu odnětí svobody! A že to, co mi vnucujete, se řadí mezi psychologická mučení.

A jestli si fakt myslíte, že to může být k něčemu dobré, tak se někde bezpečně izolujte vy, a mně bude na světě líp!

Děkuji za pochopení!

Subscribe
Upozornit na
guest

16 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Marek Valíček
3 let před

v kazdy situaci nastanou momenty, kdy se ma clovek rozhodnout sam – souhlasim s Vami

Petr Závladský
3 let před

Svatá slova, Vladimíre!

Dáša Stárková
3 let před

Já se vám nedivím, Vladimíre. Být v bytě, asi by mi taky hrabalo. Nám tu nic nechybí. Máme z obýváku východ na zahradu, kousek za ní les a nádherný lesopark s údolím a zříceninou. Nezbytnosti nakupuje manžel na cestě z práce, já vyjedu jednou za týden na velký nákup. Ale chápu, že v bytech to musí být opruz a že vadí už jen pocit omezení „shůry“ či dokonce z něčí zvůle. Držte se.

Dáša Stárková
3 let před

Ale to se klidně čilte, já to nijak špatně nemyslela 🙂

Tomáš Vodvářka
Admin
3 let před

Mám čím dál větší pocit, že lidi už na to kašlou. Včera bylo krásné poledne a v Ostravě na náměstí seděli lidé v zahrádkách, popíjeli svá piva a moka, kouřili svá havana a roušky, pokud nějaké měli, byly v kapsách místo na ksichtíku.

Bohumil Michal
Bohumil Michal
3 let před

Dělám to tak, že náhubek mám v pohotovostní poloze a když proti mě jde někdo s nasazeným náhubkem, tak si ho na ten okamžik, než se mineme, taky nasadím – nechci děsit ty, kteří jsou už i tak vyděšení. Když protijdoucí náhubek nemá nasazený, tak ho nechám být.
A přes to všechno, jak mi to taky leze na mozek, některé věci fungují normálně: dnes v poledne přišla na svět vnučka Johanka.

Tomáš Vodvářka
Admin
3 let před
Reply to  Bohumil Michal

Taky gratulace dědečkovi.

Marek Valíček
3 let před
Reply to  Bohumil Michal

krasny jmeno jste vnucce vybrali – at je zdrava a spolecne at jste stastni, preju

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial