Není těch ruských náhod zase nějak moc?

Rusko nám pohrozilo, že odstranění sochy Koněva bude mít důsledky. Naprosto náhodou o pár dnů později dojde k masovému kybernetickému útoku na naše nemocnice o nichž naši bezpečnostní experti tvrdí, že vše ukazuje na zemi původu Rusko.

Starosta Prahy 6 Ondřej Kolář bude mít kvůli hrozbě z Ruska nejspíš ochranku. Do Prahy přicestoval ruský občan, který by mohl pro Koláře představovat ohrožení. Ochranku dostane i pražský primátor Hřib. Jenom je mi trochu divné, proč tedy toho ruského občana okamžitě nevyhostíme. Ale asi víme, že Rusové jsou schopni jich sem poslat stovky.

A těm, co by chtěli hned dopředu zase argumentovat, že si za to můžeme sami, se zeptám: až si Rusové budou přát, že tady všude budou nápisy v azbuce a prodej masa bude jen na povolení ruských úřadů, tak taky sklapnem kufry a budeme se bát, co nám udělají?

Zpravodajský výbor Senátu USA potvrdil, že Rusko v roce 2016 pomáhalo ke zvolení Donalda Trumpa prezidentem. Zpráva republikány vedeného Senátu tak vyvrací Trumpovu verzi, že pomoc Kremlu jeho týmu je „hoax demokratů“.

A na závěr trochu z domácího rybníčku. Kancléř našeho moudrého pana prezidenta Mynář, který udělal zakázanou zabijačku, ale vlastně nedělal nic nelegálního, ale to nelegální na něj napráskal jeho švagr … tak nám zase předvedl, co si myslí nejen o těch spodních 10ti milionech, ale i o jejich zástupcích ve Sněmovně. Když se ho chtěla zeptat na jeho východní aktivity, tak to dopadlo takto:

Kancléř Vratislav Mynář odmítl poslancům osobně vysvětlit původ výhrůžného dokumentu s razítkem čínské ambasády nalezeného u zesnulého šéfa Senátu Jaroslava Kubery. Sněmovní výbor podle něj jedná nekorektně.

A máte tu jasný návod. Až budete předvoláni na úřad kvůli přestupku za rychlou jízdu, tak nikam nechoďte a napište úřadu, že jedná nekorektně. Schválně jestli dopadnete jako kancléř Mynář a taky se budete moci jen v klidu usmívat.

Subscribe
Upozornit na
guest

2 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Niké Pácová
Niké Pácová
4 let před

Pokud je v této zemi stále dostatek komunistů a kolaborantů, kteří za takové ohavnosti Rusku ještě tleskají, pak není se čemu divit. Stačí se jen podívat pod blogy a nejsou to jen ty Vaše. Moc by mne zajímalo, jestli to někdy skončí

Tomáš Vodvářka
Admin
4 let před

Dokud bude na Hradě sedět alkoholik Zeman, nic se nezmění. Předpokládám však, že po změně poletí celá ta povedená trojka tak rychle, že nestačí zavřít dveře. Jsou kvintesencí hnusu, nadutosti a bezbřehé arogance. A Rusům nevěřím ani dobrý den, jde o expansivní, militaristický stát.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial