Hrdinství a srabáctví

„Naši bojovníci tě dostihnout, kamkoli půjdeš, kdekoli se budeš schovávat. Napalmem spálí každého z tvých nohsledů, každého, kdo pomáhal zasahovat do života mírumilovného obyvatelstva Ukrajiny.“

To vzkázal čečenský vůdce Kadyrov ukrajinskému prezidentovi Zelenskému v březnu 2022, tedy pár týdnů po začátku invaze, kdy ruská vojska byla před Kyjevem. Zdroj. Pár dnů před tím bylo u kyjevského letiště zlikvidováno čečenské komando, které mělo Zelenského a jeho rodinu fyzicky zlikvidovat. Zdroj. Volodymyru Zelenskému nabídly USA azyl a bezpečnou přepravu. Neustoupil a neodjel. A to vyhrožovali i jeho rodině.

Směrem k Moskvě se vydalo před pár dny několik jednotek kdysi spřátelených ruských hrdlořezů zvaných Wagnerovci. Chtěli vyměnit ministra obrany a náčelníka generálního štábu. O prezidentovi Putinovi nepadlo ani slovo. A dokonce i když Putin to povstání odsoudil tak majitel Wagnerovců jen naznačil, že se prezident mýlí. Žádná tvrdá slova a vyhrožování na jeho adresu. Přesto Putin neváhal a pro jistotu se hned zdekoval. Prostě zbabělec a sketa.

Mnozí naši citliví spoluobčané volají po míru v této oblasti. Srdceryvně a vroucně. Ty ženy a děti si to nepřejí a nezaslouží. Jak to zní vznešeně a mile. Nejlépe přestat Ukrajince zásobovat a oni to vzdají, to je jejich mantra.

Víme všichni, že kdyby Rusové z Ukrajiny odešli, je po válce hned. Že by je Ukrajinci chtěli hnát i na ruském území, nebo že by pak bojovali sami mezi sebou dál, tomu snad nevěří ani Okamura s Větvičkou, Jurčákem, Niklem, Paroubkem, Klausem, Zavadilem a učitelem dohromady. Chtěl bych se tedy těchto spravedlivých chcimírů zeptat, co pro to udělali? Oslovili redakce vlivných ruských médií se žádostí o stažení? Organizují nějakou petici za stažení ruských vojsk, kterou pak předají ruské ambasádě? Nebo zkusili třeba napsat jen mail vrcholným ruským představitelům, aby to udělali? Oslovili třeba své poslance, aby zaúkoloval ministra zahraničí, aby se na mezinárodní scéně více zasazoval o stažení Ruska z Ukrajiny? Zkusili zorganizovat nějakou demonstraci za stažení Ruska z Ukrajiny? Vsadím se, že z toho neudělali nic.

To nejsou ani gaučoví bojovníci, to jsou ti srabi co se na nic jiného, než na jedovaté sliny od počítače nezmohou. Stejně jako Putin.

Subscribe
Upozornit na
guest

1 Komentář
Inline Feedbacks
View all comments
Tomáš Vodvářka
Admin
10 měsíců před

O tom, že president Zelenskij má své místo v dějinách Ukrajiny a koneckonců i světa, nelze mít pochyb. Není mnoho jemu podobných. Současně i putin, který se zařadí mezi destruktory a jedince typu autoritativních vládců, kteří svou zemi dovedli zugrunt.
Tebou zmínění hrdinové našich blogů….u pana Větvičky mne zajímá, jak daleko lze zajít v mentální prostituci. Býval dobrým novinářem, teď je to ubohá hlásná trouba. Škoda.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial