Adam Vojtěch nádherně zpívá, poslechněme si to

„Čelil jsem všemu a hrdě stál. A dělal to po svém.“ To je pár slov ze skladby My Way od Franka Sinatry, kterou má rád bývalý ministr zdravotnictví Adam Vojtěch. Na svém Fb profilu pak říká: „Bylo mi velkou ctí si jí zazpívat v Show Jana Krause.“ A mě to dojalo, klidně to přiznám, že je to krásné.

A jestli se mi sem povede vložit odkaz, ať si to také můžete poslechnout, tak to učiním. Nebaví mě se totiž nimrat v nějakých nekalostech a oddávat se kritice všeho možného, co souvisí s politikou, což tu nějak převažuje, na té naší blogosféře.

Život má spoustu barev, hudebních tónů a odstínů, není černobílý. A politici jsou taky lidé. V něčem možná ještě lepší, než jsme si uměli představit.

https://www.facebook.com/adamvojtech2017/videos/2615929812053953

Loading

Subscribe
Upozornit na
guest

5 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Tomáš Flaška
3 let před

Přišel takhle Babiš za Prymulou: „Romane, já nevím jestli jsem se s tím odvoláním Vojtěcha trochu neunáhlil. Mám strach aby nezačal zpívat.“
Prymula: „Nebude zpívat, nebude, neboj.“ 😊

Pavel Dvořák
Pavel Dvořák
3 let před

Tak tak, drž se ševče svého kopyta. Za tohle má u mne červený puntík.
Díky za ukázku. !!!

Tomáš Vodvářka
Admin
3 let před

Mne vždycky zajímá, jak je možné, že člověk, který je bezpochyby nadaný, začne sloužit někomu, i kom musí dobře vědět, co je zač. Nicméně připouštím, že každý má právo na svůj omyl. A věřím, že pan Vojtěch se dokáže realizovat někde jinde a bude spokojen.

Michaela Klímová
3 let před

Pořád se přesvědčuji, že nadání nemusí souviset s charakterem…

Tomáš Vodvářka
Admin
3 let před

To je dávno známá věc, Michaelo. Stejně jako stupeň vzdělání…..

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial