Rád bych si dopřál ještě jednu krizi středního věku.

Někdy si připadá , že už jsem kamenný, jak starý patník u cesty. Někdy mám pocit, že už nestojím ani psům za zvednutou packu.

Nedávno jsem si otevřel hubu na jednu partičku v hospodě. Dělali tam bordel a já posilněn několika pivy a třemi rumy jsem je chtěl srovnat. A tak jsem stál ve dveřích a trochu na ně řval. A pak najednou jeden z nich ke mně přišel a já konečně myslel, že z něj budu moct vytřepat duši a ten zmetek ke mně přistoupil a říká:

“ Já když vidím staršího pána, tak se chovám slušně, mohl byste uhnout na stranu, starší pane?“

A já místo toho abych tomu smradovi udělal okamžitě pěstí Duck face těsně pod nosem, jen oněměle s vyraženým dechem zíral, jak odchází z hospody a mizí ve tmě.

Tak teď už je to asi definitivní, jsem „Starší pán.“ Takže bych si s chutí mohl dopřát ještě jednu krizi středního věku ne?

A už taky asi teď vím, proč mi všechny mladý holky vykají a nedochází k žádným odpovědím na moje dobře stavěné vtípky, které trousím,  kudy chodím. Hergot a já to tak doma trénuju.

Mimochodem to vtipkování s mladými holkami je vlastně asi taky trapné samo o sobě, ony asi na něj vůbec nejsou zvědavé. Aby nebylo mýlky vtipkuji decentně a starosvětský, žádná trapná košilatá moudra ze mě nepadají! Mladé ženy, ale evidentně vtipkují pouze s těmi , kteří jsou v jejich cílové skupině, takže si tu trapnou chvilku, kdy čekám na úsměv, můžu asi odpustit.

Jsem prostě už starší pán a to je hned vedle kategorie „Otravnej šéf v práci.“

Takže mám už  na osobní kontakt s opačným pohlavím zcela rezignovat, nebo se mám kontaktovat jen se ženami přiměřeného věku? A řekne mi někdo, jaká věková skupina žen je pro padesátníka ke kontaktáži a vtipkování přiměřená? Čtyřicet plus?

Jak jsem byl poučen na internetu, to jsou přeci ty nejvíce sexy ženské, co je žerou všichni přerostlí puberťáci a říkají jim „Sexy Maminy???“

Uffff „Sexy maminy“…………. teda moc sexy to nezní, ale zřejmě to odráží nějakou častou sexuální fantazii dnešních mladých mužů o sexy mamině svého spolužáka. Něco takovýho bylo v komedii Prci Prci prcičky ne?

Doufám, já jen  na závěr opravdu pevně v to doufám, že celá ta                      „SEXY-MAMINO-MÁNIE“ nepřeteče do naší  věkové skupiny padesátníků, protože co si budeme povídat, „Sexy mamina“ mého spolužáka má pravděpodobně dneska 70 let a víc  a těší se už pár let zasloužené penzi……………………………………. 😀

Subscribe
Upozornit na
guest

2 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Vladimír T. Gottwald
3 let před

Furt ještě dobrý, na mne už obdobně nahlížejí i ty maminy, ba snad i babiny.
🤠
(Ale kontakt na tu matičku svého spolužáka mi neposílej!)

Tomáš Vodvářka
Admin
3 let před

To, že se Ti líbí mladý holky, je naprosto v pořádku, až tohle přestane, budeš mrtvej. Ale myslím, že zrovna Ty si nemůžeš tak nějak zásadně stěžovat (osobní zkušenost z Olomouce). Fajn den, Vlčáku.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial