Chce ještě někdo větší důkaz že se Rusové na nás dívají jako na gubernii?

Ruský ministr zahraničí promluvil. Jako šéf diplomacie by měl asi mluvit diplomaticky. Očekával bych něco ve smyslu: jsme zvědaví na vysvětlení….s českou stranou si vysvětlíme …. našim partnerům předložíme … . A skutečnost?

Čeští diplomaté při nadcházejících jednáních budou muset velice vážně vysvětlovat a vysvětlit, jak se chystají situaci napravit….myslím, že je to nějaké dětinské vysvětlení, protože povinnost zajistit zachování této památky ležela na bedrech českého státu…..jakýsi starosta….. .

Je vidět, že pro Moskvu stále nejsme rovnocenní partneři, ale gubernie, která se momentálně vymanila z kontroly. Ale nárok na ní si nikdy přestat nedělala. Ostatně podporovatelů tu má dost.

Teď přijde moudré přitakání z Pražského Hradu ve smyslu: Zdrastvujtě továrišč. Já to pořád říkal, že ta naše BIS jsou čučkaři, protože co řekne pan Lavrov, je přeci pravda. Tak jako kdysi tvrdil to, že na Krymu žádní ruští vojáci nejsou. Vyznamenáni byli později pouze za to, že tam ve svém volném čase trávili dovolenou. Takže pravdu měl.

K tomu se přidá Tomio Okamura: Já si stále myslím, že Evropská Unie pro nás není cesta, ta je nám nyní již názorně ukazována.

Přisadí si Václav Klaus mladší: Stálo by za zvážení zda místo úvah o přijetí Eura nezvážit možnost přejít na konvertibilní rubl.

A všichni flastenci se semknou a pod vedením pana Foldyny uspořádají spanilý pochod na Letenskou pláň a budou křičet, že Stalin byl také odstraněn neoprávněně. A zpět do Říše!

Loading

Subscribe
Upozornit na
guest

3 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Ladislav Nádvorník
4 let před

…pan lavrov je normální rus…a proto také jako normální rus jedná… nic víc nic méně…tak jedná a myslí většina toho národa….

Tomáš Vodvářka
Admin
4 let před

Ona imperialistická země Rusko, kde je vysoká úmrtnost na téměř cokoli, země ničená alkoholismem, bídou obyčejných lidí, AIDS atd., místo zaměření se dovnitř aspoň na částečnou nápravu věcí, prostě pořád potřebuje zevního nepřítele, nejlépe toho, kdo „hanobí“ „jejich“ památníky. Socha maršála byla nabídnuta na území velvyslanectví…..proč ho tam nechtějí, ví jen Putin.

Jaroslav Kvapil
4 let před

Přesně tak. Nechápu, jak u nás někdo může vůbec uvažovat o tom, že by Rusko mělo mít právo se k tomu vyjadřovat.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial