Jak byly premiérovi rozkopány na písečku bábovičky

Vláda nám zakázala vycestovat. Což je naprosto protiústavní a nesmyslné. Je věcí každého státu, koho k sobě pustí, ale bránit vlastním občanů opustit zemi má hodně společného s diktaturou.

Soud to také konstatoval a donutil vládu to omezení cestování zrušit. Očekával bych, že se pan premiér omluví. I když to vlastně ne. To bych chtěl moc. Tak třeba stačilo říct něco ve smyslu: legislativně to nebylo v pořádku, už jsme to napravili. Ale pan premiér řekl něco jiného: „Cestování do zahraničí je pouze teorie, nepustí vás. My jsme podle platných zákonů museli teoreticky rozvolnit i cestování do zahraničí, ale prakticky se nedostanete nikam.

Cítíte z toho tu aroganci? Jakoby říkal, my jsme měli pravdu, zákaz byl oprávněný, stejně nikam nepojedete, co byste vlastně chtěli? Úplně z toho čiší to rozčarování, že on o něčem rozhodl a někdo jiný ho donutil to změnit. To je věc, na kterou zjevně není zvyklý.

Takže pane premiére, co je Vám do toho kam jedu? Až sousední zem uvolní restrikce, tak já nebudu muset čekat až se rozhoupe i naše vláda a milostivě mi dovolí odjet. Nebo si s nějakou sousední zemí domluvím výjimku z pádného důvodu a opět naší vládě není nic do toho, kam jedu, proč tam jedu a na jak dlouho tam jedu.

Až se budu vracet, máte plné právo mě zákonně šikanovat, poslat do karantény, nechat vyšetřit, to vše na mé náklady, to vám neberu.

Ale omezovat mě ve svobodě pohybu, to si strčte za klobouk. To tu už bylo a říkalo se tomu Železná opona.

Subscribe
Upozornit na
guest

6 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Niké Pácová
Niké Pácová
4 let před

Je to mizera a podrazák, ale ono je tady takových „Babišů “ víc. Kdyby byl sám, nešlo by mu to tak lehce

Tomáš Vodvářka
Admin
4 let před

Myslíš, že on by někdy připustil, že se mýlil? Děsivé na tom všem je, že je pořád část národa, který mu věří, který si myslí, že jedině on je spasitel. Pořád tvrdím, že Andrej Babiš je obyčejný primitivní člověk, v soukromí nesmírně vulgární (mám to od jednoho jeho poslance), který jen baží po moci. Třeba mu osud pana Ulčáka něco napoví….

David Vlk
4 let před

Je to psychopat a kleptoman. Ja říká můj kamarád Ctirad,mimochodem Tome já ho ukecám ,jestli by nezkusil psát u nás blog, jeto prudký komentátor společenských mravů a zajímavý amatérský filozof s velkým smyslem pro humor, tak Ctirad říká, že když pustíš Babiše na benzínku odchází s umyvadlem ze sociálek v podpaží a ještě se vrátí pro vysoušeč rukou. A když ho u toho chytneš,tak přivolané policii udá ,že jsi mu nedat paragon na pětikačku za použití hajzlu.

Ladislav Nádvorník
4 let před

…nepodceňujte ho… má to promyšlené…na všechny blbosti využívá Vojtěcha…viz jeho posldní perla o rouškách v hospodě…a pečlivě sleduje co to s veřejností udělá…. pak vylez a rozhodně…osobně čekám..že brzo oznámí zrušení roušek na veřejnosti…a sbírá body… Vojtěch je nejspíš už odepsán…a jako držhubné a odměna poslouží hluboké ticho kolem nákupů miliónů roušek přes firmu…která má jediného jednatele s patnácti exekucemi a bydlištěm na úřadě..a několik let neprodal ani párátko…

Miloš F. Pechar
4 let před

Něco mi to připomíná: „Hranice nie sú korzo, aby sa tu volakdo prechádzal!“
A (alespoň podle Wikipedie) Renčínův ohlas: „Hranice nejsou korzo? Co to je korzo? Kdo byl Husák? Co to je hranice?“

David Vlk
4 let před

JOOO!!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial