No tak Ukrajinci, neblbněte už

Exkluzivně pro www.blogosfera.cz _________

Uvědomte si, že zbytečně mrháte životy každým dnem války. A pokud vám to nedochází, tak vám to vysvětlíme jednoduše sami, přestaneme vás podporovat. To jsou hlasy Okamurů, Ficů, Orbánů, Klausů a dalších dobrodějů.

Ale Ukrajinci by měli zbystřit. Místopředseda Bezpečnostní rady Ruské federace a bývalý ruský prezident Dmitrij Medvěděv zveřejnil „mírový plán“ pro „urovnání“ situace na Ukrajině: „Úplná a bezpodmínečná kapitulace Ukrajiny, demilitarizace a zákaz vytváření polovojenských formací, uznání ‚nacistického charakteru‘ politického režimu na Ukrajině mezinárodním společenstvím a nucená ‚denacifikace‘ všech (ukrajinských) orgánů pod dohledem OSN,“ stojí v něm.

Tak jelikož byly současné orgány na Ukrajině zvoleny demokraticky, tak je jasné, že nacisty jsou skoro všichni Ukrajinci (nebo aspoň jejich většina) a bude nutno je denacifikovat. V Buče už bylo předvedeno, jak se to dělá.

Ale poté budou Ukrajinci jistě vyléčeni a už je tak zrádné myšlenky jako demokracie, nebo svobodné volby nebudou napadat. Ostatně Medveděv pokračuje: „Ztráta mezinárodní právní subjektivity bývalé Ukrajiny ze strany OSN. Přijetí zákonů o vyplacení kompenzací Rusku. Oficiální uznání, že celé území Ukrajiny je územím Ruské federace.

A máme to černé na bílém. Ukrajina byla za Sovětského svazu stálým členem Rady bezpečnosti OSN, to už netřeba. Naopak, stane se součástí Ruska a bude muset zaplatit kompenzace, zřejmě za zničenou ruskou vojenskou techniku při speciální operaci, která musela být obětována, aby Ukrajinci konečně pochopili, co je pro ně správné.

A až bude Ukrajina hospodářsky na reparacích vysána (podobně jako celá východní Evropa po válce, včetně našeho uranu, kterým dnes Rusko vydírá celý svět), tak nastane ten správný ráj na zemi. Považte – žádné starosti s volbami, prezidentský kandidát bude vlastně jen jeden. Budou součástí velkého ruského národa, a to je už co říct! Budou žrát hlínu, ale všichni se jich bojí! Sice jediná, ale o to více povznášející radost ze života ruského člověka. No, kdo to má?

Rád bych se našich mírotvorců zeptal, co bude s uprchlíky? Oni ti z Ukrajiny totiž najednou budou prchat v milionech. Nebudeme je přijímat, protože jsou to přeci občané Ruska? A tudíž ty, co tu u nás už jsou, vyhostíme a do Novoruska (dříve tzv. Ukrajina) je odsuneme?

Nebo budeme i nadále uznávat, že to jsou Ukrajinci, uprchlíky tu necháme a nové budeme přijímat. A kolik? Asi bychom měli být štědří, když už ty Ukrajince k míru dotlačíme, ne?

Docela by mě zajímalo, jak se chystají naši „vlastenci“ tuto problematiku řešit.

Loading

Subscribe
Upozornit na
guest

1 Komentář
Inline Feedbacks
View all comments
Tomáš Vodvářka
Admin
7 měsíců před

Mně se na tom všem líbí, že nikdo z našich správných vlastenců (počínaje panem Klausem, který ji zřetelně zblbnul a konče panem Okamurou, který je hlupákem od narození, nekomentuje tyhle výlevy psychopata Medvěděva, Solovjejva a dalších.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial