Babiš obhájil a je předsedou ANO

To jsem tedy nečekal, mohl bych ironicky dodat. Ale spíše mě pobavily projevy některých funkcionářů tohoto hnutí. Dominuje samozřejmě Alena Schillerová. A to jsem čekal, dodávám bez ironie, ale s úsměvem.

Za zásadní hodnoty ANO označila plnění slibů, odvahu a podporu jak podnikatelů, tak sociálně slabších. A to už jsem se smál docela dost. Ony jsou to takové otřepané fráze, tohle vám naslibuje každá politická strana. Nikdo vám dnes neřekne, že vám slibuje krev, dřinu, pot a slzy. Ale v podání hnutí ANO?

Plnění slibů: V původních stanovách ANO bylo přeci něco o tom, že trestně stíhaný člověk nesmí vykonávat funkce. Zapomněli jste? Kolikrát se stanovy měnily? A proč? A neslyšel tu někdo, že pan předseda již nebude na předsedu kandidovat? Nebo dokonce, že už nechce politicky působit?

Odvaha: Zatímco někteří lídři vládní koalice zajedou diskutovat s lidmi do jámy lvové třeba do ostravské putyky, nějaký jiný předseda se před nesouhlasným davem schovává ve svých domovských Průhonicích ve vlastní cukrárně. A ten samý předseda sděluje spojencům, že v případě jejich napadení Ruskem by jim na pomoc určitě nešel.

Podpora podnikatelů: Tak to určitě. Zavedení EET a Kontrolního hlášení byly jasně propodnikatelské kroky. Připojíme-li k tomu kampaň jak ti hospodští hrozně kradou a vzpomeneme-li si na zaklekávání firem, tak lepší podnikatelské prostředí jsme si za vlády ANO v ČR určitě nemohli představit.

Staronový místopředseda Havlíček: Musíme se zbavit neuvěřitelné míry klientelismu, arogance, přezíravosti, papalášství a bohužel i velké nekompetence“.

To taky stojí za to. Kdyby promluvil na sněmu ANO, kterým se hnutí ANO rozpouští, tak by to dávalo smysl.

Říká se, že hlas lidu je hlas boží. Pokud se lid rozhodne, že ANO vyhraje volby a sestaví vládu (to nejsou dvě shodné věci), pak se děj jeho vůle. Ale nechme pro pobavení promluvit nejlepší komentáře ke zvolení Andreje Babiše předsedou hnutí ANO poměrem 88 hlasů z 98:

Zaměstnanci přece nemohli vyhodit svého majitele. 

Koho platím, toho klátím.

Poslal zdravici Kim čong un? Politici se stejnou procentní podporou ve své straně musí stát při sobě.

Nechal jsem hlasovat svoje auto a zvolilo si mě za řidiče.

Nechápu proč ty volby vůbec pořádají, proč tu šarádu nezruší. V jiných soukromých firmách si na nic takového nehrají, všichni ví že tím kdo rozhoduje je majitel.

Nechápu, jak mohl dopředu vědět, že ho zase zvolí.

Tak uvidíme co nám bude zase Andrej Babiš předkládat za verze v roce 2035, kdy se chystá rušit nákup stíhaček F35. Není nad vizionáře, který vidí takhle daleko dopředu a určitě svůj názor za tu dobu nezmění. Tak mu popřejme aby v té době udržel nejen své slovo, ale i moč.

Subscribe
Upozornit na
guest

2 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Tomáš Vodvářka
Admin
2 měsíců před

Všechny rysy sekty. Slovo předsedy je slovem božím, O výrocích předsedy se nediskutuje, ty se jen schvalují.
Děsivá je podpora tohoto psychopata a jeho kamarily. Co je na tomhle subjektu tak přitažlivého mi hlava nebere.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial