Čeští komunisté dlouhodobě podporují palestinské teroristy

Také doufám, že nedávné brutální násilnosti Hamásu přesvědčí Evropskou unii a USA, že posílání peněz palestinské samosprávě nezlepšují situaci v Izraeli, ale nepřímo podporují teroristické útoky proti Izraeli.

Zatímco všichni slušní lidé odsoudili brutální teroristické útoky Hamásu proti Izraeli, KSČM to vidí jinak. Ve svém prohlášení čeští komunisté sice litují civilních obětí, ale chybí v něm jasné odsouzení brutálních násilníků. Pro KSČM je řešením konfliktu mezi Izraelem a Palestinou bezpodmínečné dodržování rezolucí Organizace spojených národů a mezinárodního práva, spojené se spuštěním mírového procesu, který ukončí izraelskou okupaci a zaručí právo Palestinců na suverénní a nezávislý stát.“

V podobném duchu dlouhodobě vystupuje i hlavní soudružka Kateřina Konečná, která trvale podporuje vznik nezávislého palestinského státu a vystupuje proti Izraeli, kde může. Dokonce hlásá, že by USA měly přestat poskytovat peníze Izraeli na obranu. Také soudružka Konečná trvale kritizuje Českou republiku za proizraelská stanoviska a lituje toho, že prý narušujeme jednotnou linii EU ve vztahu k Židovskému státu. Tohle zas tolik nepřekvapuje, čeští a dříve i českoslovenští komunisté byli a jsou antisemitští a podíleli se na vyzbrojování palestinských teroristických bojůvek v rámci tzv. Organizace pro osvobození Palestiny.

Bohužel, velké chyby se dopouští i Evropská unie, když posílá peníze palestinské samosprávě, tedy nikoliv přímo Hamásu. Jenomže tyto peníze se nakonec stejně dostanou i k radikálním islamistům. Přesně to vystihl izraelský plukovník ve výslužbě a jeden z hrdinů jomkipurské války Josi Avrami. „V EU jsou naivní. Bavil jsem se o tom s jedním Holanďanem a ten mi řekl, že Unie posílá peníze palestinské samosprávě na stavbu, škol, nemocnic, infrastruktury atd. A prý proto, aby jim pomohly ve zlepšení života. Ve skutečnosti je palestinská samospráva silně zkorumpovaná a tyto peníze končí na kontech palestinských vůdců a pořizují se za ně zbraně pro teroristy. Doufám, že nyní v Unii procitnou.“ Také v to doufám a zdá se, že tato brutální palestinská akce už některým zemím otevřela oči. Německo například už prohlásilo, že přehodnotí svoji pomoc Palestincům.

Bohužel stejně jako čeští komunisté se mýlí ti, kteří si myslí, že nezávislý palestinský stát vyřeší problémy na Blízkém Východě.. To v žádném případě, neumím si představit, že by součástí palestinské vlády byl fanatický Hamás, který neuznává právo Izraele na existenci. To je nemyslitelné.

Subscribe
Upozornit na
guest

0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial