Násilničtí dezoláti horší jak islamističtí radikálové

Jakási holešovská výzva vedená nějakým Slávkem Popelkou dnes demonstrovala před ministerstvem spravedlnosti kvůli tomu, že Tomáš Čermák má jít na pět a půl roku do basy. přitom trest a pro něj a jemu podobné je zcela na místě. 

Na akci se sešlo asi dvacet zoufalců, kteří si pak vyšlápli na Václavák. Chudák svatý Václav. Vzpomenu si při této příležitosti na písničku Karla Hašlera, v níž si svatý Václav stěžuje slavnému pražskému magistrátu, že to déle nevydrží na Václavském náměstí, páč poslouchati dnes a denně internacionály, to je fakt na mrtvici. A to samé platí o této tlupě jakýchsi pomatenců. Ti jsou pohromou této země.

Tomáš Čermák dostal pět a půl let vězení za propagaci terorismu, kdy už předtím byl v podmínce. To je v pořádku, demokracii si někteří jedinci nesmí plést s anarchií. Demokracie není o tom, že budu narušovat soudní jednání, vyhlašovat neplatnost České republiky, vyhrožovat druhým lidem násilím, zastrašovat názorové oponenty apod., provádět teroristické útoky a při nich vykolejovat vlaky a podobně.

Už demonstrace před ministerstvem spravedlnosti je zbytečná, protože ani to nemůže a nesmí zasahovat do verdiktů soudů. Čili akce popelkovců by se dala zhodnotit jako útok na nezávislost justice. U nás nejsou žádní političtí vězni, jak se nám snaží jistí pologramotní jedinci namluvit. Oni mluví o svobodě projevu , ale ta v jejich představách znamená to, že oni si mohou dělat, co chtějí, kdežto ti, co s nimi nesouhlasí, musí být zticha.

Asi není náhodou, že protagonisté tohoto pokřiveného vidění světa se rekrutují z příznivců Putina a rusáckých okupantů vraždících na Ukrajině nevinné lidi. Tito lidé používají nacistické násilnické metody vůči svým názorovým odpůrcům. Jsou větším nebezpečím pro Českou republiku než islamističtí radikálové. Toho si musíme být vědomi a podle toho s touto chátrou začít jednat.

Je jasné, že lidé mají různé přesvědčení a vidí realitu jinak. To je v pořádku, pluralita názorů je potřebná a patří k demokracii. Nepřijatelné jsou však násilnické metody. Vím dobře, kam vedla tolerance ke komunistům a nacistům, k likvidaci svobodné společnosti. A dezolátské metody jistých skupin, vrábelovců, rajchlovců a dalších jsou ze stejné kategorie. Chyby z minulosti už nesmíme opakovat. Pouličním kraválistům a lůze se neustupuje.

Lidé demonstrují za Čermáka. S Fialou začaly politické procesy, řekl Naxera – iDNES.cz

Loading

Subscribe
Upozornit na
guest

0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial