Ruský pomatenec chce házet atomovku na Poznaň

V Putinově říši je největší výskyt psychopatů a duševně chorých na světě. Dosvědčují to stupidní výkřiky ruských představitelů v médiích. Rusko ovládly zločinecké gangy, chce to americkou základnu.

Tak jakýsi bývalý ruský diplomat Sergej Karaganov na veřejnosti vážně hlásá jaderný útok proti Polsku. Uvedl to článek na iDNES.cz. Prý se tak zlomí odpor Západu a Rusko pak zvítězí na Ukrajině. To už je těžce za hranou a reakce v diskusi pod zmíněným článkem tomu odpovídá. Některé jsou velmi ostré a žádají třeba i totální vyhlazení rusáků. Já tohle nemám rád, protože mezi Rusy rozlišují a znám mezi nimi i slušné lidi pronásledované putinovským mafiánským režimem. Jenomže se tomu nedivím, jak se říká, kdo seje vítr, sklízí bouři. Tohle už je zkrátka hodně za hranou.

Je pro mně však nepochopitelné, že se najdou i v Česku exoti, kteří tohle hájí. Stojí na straně rusáků, kteří nám vyhrožují atomovou apokalypsou. Něco takového se vymyká zdravému rozumu. Miloš Zeman měl bohužel kdysi pravdu, když prohlásil, že v každém národě se najde určité procento dementů. Rusáci nám hrozí masovými vraždami a oni jim ještě tleskají. To samozřejmě vyvolává ostrou reakci. Někteří radikálové dokonce tvrdí, že tito proruští kolaboranti a vlastizrádci by se měli zlikvidovat. To je jistě za čarou, ale měly by přestat zbytečné provokace a jitření napětí.

Dovede si někdo představit, že by nějaký americký politik vyhrožoval, že USA jadernými zbraněmi zničí Petrohrad? To by tady vypukla hysterie, Rajchl by svolal další demonstraci na Václavák, Tomio Okamura požadoval mimořádné jednání Poslanecké sněmovny a Jana Peterková sebou sekla pří dalším teatrálním záchvatu.

Tohoto ruského cvoka však nelze jen tak úplně přehlížet, on to totiž není žádný bezvýznamný jouda, Karaganov patřil k poradcům prezidentů Vladimíra Putina a Borise Jelcina. O to je to vážnější.

Nesmíme se však bát ruského zastrašování, to v žádném případě. Jakmile násilník pozná, že se objekt jeho výhrůžek bojí, tak bývá ještě agresivnější. Já proto osobně budu rád, až u nás vznikne vojenská základna US Army s trvalou přítomností amerických vojáků.

Hoďme atomovku na Poznaň, odvetu nerisknou, říká doyen ruské diplomacie – iDNES.cz

Loading

Subscribe
Upozornit na
guest

1 Komentář
Inline Feedbacks
View all comments
Tomáš Vodvářka
Admin
1 rok před

Majitel Seznamu pan Lukačovič údajně nabízí našim spoluobčanům, kteří v současné době trpí v České republice a milují Rusko, jednosměrnou letenku do Moskvy. Pokud bud nějaké konto, jsem připraven přispět.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial