Teroristické útoky v Česku provedli příznivec SPD a Rusové, nikoliv islamisté

Vlastenci se od flastenců liší tím, že svoji zemi mají opravdu rádi a vadí jim každé zlo. Tedy i podlý zločin v režii Kremlu ve Vrběticích při kterém zemřeli dva lidé. Bohužel, vlastizrádci a kolaboranti jej hájí.

Je dobré si připomenout, že teroristické útoky v Česku má na svědomí důchodce Jaromír Balda, velký příznivec Tomia Okamury a SPD, který opakovaně pokácel stromy na koleje, vykolejil přitom vlaky a ohrozil životy nevinných lidí. Jen shodou okolností nebyl nikdo zabit a zraněn. Další teroristický útok spáchalo putinovské Rusko ve Vrběticích, při kterém zemřeli dva nevinní lidé. Radikální islamisté mají na kontě teroristických útoků v Česku nulu. Samozřejmě jejich nebezpečí nesmíme podceňovat, avšak vadí mně pokrytectví okamurovců, rajchlovců, a jim podobných, kteří se ohánějí vlastenectvím a národními zájmy kde můžou, a přitom by z nás chtěli mít ruskou kolonii.

Rusáci u nás provedli teroristický útok a zavraždili přitom dva lidi. Najdou se však tací, kteří tento zločin omlouvají, bagatelizují a dokonce rovnou hájí vrahy a teroristy. Pro takové mám označení špína, odpad, spodina, kolaboranti. Oni škodí ve prospěch Kremlu vlastní zemi a takovými lze jenom pohrdat. To nejsou žádní vlastenci, ale vlastizrádci.

O ruské účasti ve Vrběticích nejsou pochybnosti. Nevidím jediný důvod proč, by vláda premiéra Andreje Babiše podnikla rozsáhlá vyhoštění ruských diplomatů, za což ji chválím, jen tak, bez příčiny. To asi těžko. Navíc jsem osobně mluvil s členem bezpečnostního výboru Senátu, který mně potvrdil, že důkazy obsažené v tajných dokumentech přesvědčivě dokazují ruskou vinu.

Loading

Subscribe
Upozornit na
guest

0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial