Svět nejni spravedlivej!

[limerik]

 

Šmajdám si to pod jabloní,

jabloň kvete, jaro voní,

bůhvíkam dojdu,

dřive než pojdu –

mapu zahodil jsem vloni.

© vtg 2023



A protože svět opravdu není spravedlivej, dostal jsem se paradoxně do desítky finalistů ankety Bloger roku 2022.

Ten půvabný paradox  je v tom, že v roce 2022 jsem svoje blogy nepublikoval na stránkách Blog iDnes, ale tady, na Blogosféře. – Ale zkusím to tedy vnímat třeba nějak jako jít za fotbalovým titulem penaltami v prodloužení.

😃

Hlasovat tedy můžete na stránce:
https://blog.idnes.cz/Ankety.aspx?idanketa=A20230523_bng_791

Ovšem nejen pro mne, z autorek Blogosféry totiž do dámského finále postoupily i Šárka Medková a Zdeňka Ortová, jimž můžete finálový hlas poslat zde, z autorů Blogosféry pak také v pánské kategorii Jan Pražák, Jaromír Šiša a Tomáš Vodvářka, pro než je možno hlasovat stejně jako pro mne tady. A nedosti na tom, v nové kategorii Vypravěč jsou ve finále opět Zdeňka Ortová, Jan Pražák a Jaromír Šiša, navíc pak i Jana Melišová a David Snítilý – v téhle kategorii jim hlasy budeme udílet zde.
Rozdělte to dobře!

Pokud to chcete brát i tak, že tady na Blogosféře jste evidentně v dobré společnosti, bránit Vám v tom žádnopádně nebudu.

Může jít o obrázek 1 osobě a textu

Subscribe
Upozornit na
guest

10 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Zdeňka Ortová
10 měsíců před

Vladimíre, hodinový dědeček a blbec s internetem, tak to je na zlatou humoristickou, i přes pooperační bolesti tu kvílím smíchy a nemíním přestat!!!

Ján Šik
10 měsíců před

Hodinový dědeček 👴 Vy mě vždycky něčím dostanete, Vladimíre!!! Jinak postup si zasloužíte a gratuluji. A jsem moc rád, že Blogosféru vnímáme stejně!!! Hezký večer

Sona Bulbeck
10 měsíců před

Zahlasovane…za vas i za Tomase…moc se tesim,ze ste😍

Tomáš Vodvářka
Admin
10 měsíců před

Ahoj Vladimíre, gratuluji Ti k umístění ve final ten. Vyjma mne, máme stejné preference. Jsem teď na válečné dovolené – válím se v Chorvatsku – a z neznámých důvodů nejsem schopen se dostat na stránky Blogosféry jako admin či jako ten, který by chtěl publikovat. Je to dáno asi nějkou silnou ochranou na zdejší wifi, kterou nejsem schopen prostřelit (bylo to stejné i loni). Talže se na 14 dní odmlčím. Doufám, že to Blogosféra přežije bez úhony.

Jara Rankova
Jara Rankova
10 měsíců před

Jste stale lepsi Vladimire, jako zrající víno!

Tomáš Flaška
10 měsíců před

To je Tomáši v zahraničí běžné. Mě to tak od blogosfery také vždy odřízne. Asi nějaká ochrana od WordPressu.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial