Proputinovšti dezoláti ani nepoznají ukrajinskou vlajku

To je směšné a smutné zároveň. Nějací hloupí pomatenci strhli v Písku městskou vlajku, kterou považovali za ukrajinskou. Obě jsou totiž modrožluté. Rozdíl je pouze v pořadí barev.

V tomto nádherném jihočeském městě byl podle článku na webu Aktualne.cz opět podán jasný důkaz, že stoupenci rašistického Ruska jsou lidé nevzdělaní, bez rozhledu a silně omezení. Ve svatém nadšení za nácka Putina někdo nebo někteří z nich strhli v Písku před tamní školou městskou vlajku zřejmě v domnění, že neohroženě bojují za Kreml proti Ukrajině. Jenomže to jaksi popletli. Oni vůbec kremlofilové jsou takoví směšní ubozí popletové.

Do Písku jezdím rád a často, obzvláště mám rád procházku z Putimi do třetího největšího jihočeského města kolem řeky Otavy. Je to paráda, doporučuji všem. Vždy, když přicházím do centra, tu modrožlutou vlajku vidím na městské baště nedaleko místa, kde stávala proslulá Putimská brána, kde podle známé písně šel student, co za ním volaly dvě panenky.

Milí dezoláti, prosím Vás, modrožlutá vlajka, kterou vidíte na písecké radnici a jiných místech ve městě není ukrajinská, ale vlajka města Písku. Tu již před 120 lety vytvořil historik a spisovatel August Sedláček, který v Písku působil jako městský archivář.

A teď pozor vážení nedouci. Písecká městská vlajka má modrý pruh dole a žlutý nahoře, kdežto ukrajinská vlajka má pořadí barev opačné, žlutý pruh dole a modrý nahoře. Takže proputinovští fanouši, chápu, že při vašem vzdělání často ukončeném v lepších případech v sedmé třídě zvláštní školy, je to pro Vás těžké poznat tento rozdíl, ale zkuste se překonat, zapamatovat si to, a neničte Písku jeho vlajky.

V Písku někdo strhl modrožlutou vlajku města, spletl si ji s ukrajinskou – Aktuálně.cz (aktualne.cz)

Subscribe
Upozornit na
guest

2 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Tomáš Vodvářka
Admin
10 měsíců před

Ale ten pocit, že strhl vlajku Ukrošů, ten ničím nenahradíš….

Tomáš Flaška
10 měsíců před

Pro mě jsou to tzv. DUGI. Tedy duševní giganti 🙂.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial