Vy, kteří hájíte Putina, nenávidíte slušné Rusy

Jsem pro udělování azylu Rusům, kteří ze své vlasti uprchli před Putinem. Navážeme tím na tradici, kdy Československo poskytovalo útočiště Němcům utíkajícím před Hitlerem,

Je to takový dobrý český zvyk, a to poskytování pomoci lidem v nouzi. Začalo to ve dvacátých letech minulého století, kdy Československo umožnilo na svém území žít desítkám tisíc Rusů, kteří ze své země utekli před bolševickou tyranií. Ti měli na našem území své kulturní instituce, školy, vydávaly svoje noviny atd. Ve třicátých letech zase u nás našli útočiště svobodomyslní Němci prchající pro změnu před nacistickým terorem.

Nyní nás žádají o pomoc Rusové, kteří se v Rusku stali oběťmi putinovské tyranie a vykonstruovaných obvinění. Jsou mezi nimi demokraticky smýšlející lidé, kteří už dále nemohli snášet brutální útisk ve své původní vlasti. Tito Rusové jsou pracovití, nežebrají o pomoc, akorát chtějí žít v zemi, kde se nemusí bát o svoje životy, u nás jaksi není nebezpečný pohyb kolem oken, o svoje podnikání, u nás jaksi nehrozí, že stoupenci vůdce mohou beztrestně krást lidem jejich firmy, atd. Zkrátka nechtějí žít v mafiánském a zločineckém putinovském Rusku, které je rizikem a hrozbou pro vlastní obyvatele. Já mám Rusy rád a také jim pomáhám, protože si to zaslouží. Koneckonců tito lidé sdílejí naše demokratické hodnoty, jako třeba Svobodní Rusové v České republice, kteří ve svém zatím posledním prohlášení nesouhlasí se startem ruských sportovců v mezinárodních sportovních soutěžích.

Bylo by proto v rozporu s obecně uznávanými humanitárními zásadami a hlavně olympijskou chartou, aby ruští a běloruští sportovci mohli startovat nejen na olympiádách, ale ve všech mezinárodních soutěžích do doby, než Rusko ukončí agresi proti Ukrajině a stáhne se ze všech okupovaných oblastí včetně Krymu. Do té doby musí být obě země izolovány, a to nejen ve sportu. V opačném případě bychom připustili, že je normální napadat jiné země. Nezapomínejme také, že Rusko bylo dříve zemí, kde stát řídil a organizoval nedovolené a zakázané dopování sportovců,“ uvádí ve svém prohlášení Svobodní Rusové v České republice. Zlatá pravdivá slova.

To je důkaz, že ne všichni Rusové jsou stejní. Je třeba tvrdě potírat žlučovité mstivé rusáky, kteří veřejně hlásají jaderné útoky na evropská města a zabíjení žen a dětí, jako třeba exprezident Dmitrij Medveděv. Naopak slušné přátelské Rusy mějme rádi a chovejme se k nim slušně.

Já se běžně a často scházím s mnoha Rusy a jsem za to rád. Nesmírně mne tato setkání obohacují a dozvídám se hodně zajímavostí, které tady také s radostí publikuji. Se Svobodnými Rusy také máme v plánu pořádání besed s představiteli ruské opozice v celé České republice.

Pak je tedy otázkou, jak mohu nenávidět Rusy, když se s nimi stýkám a přátelím? Někteří prostoduší jedinci věřící v rusácké dezinformace a a jiné nesmysly holt nechápou ani tu nejjednoduší logiku. Ovšem nemusím dál beztrestně trpět prokazatelné lži a urážky. Přiznám se, nenávidím a toužím po likvidaci putinovských darebáků a kremelské tyranie, ale normální Rusy mám rád. Napadá mne také jistý příhodný biblický citát, „neházejte perly sviním.“

https://www.svobodnirusove.cz/cz/svobodni-rusove-nesouhlasi-se-startem-ruskych-sportovcu-na-olympiade-v-parizi/32/

Subscribe
Upozornit na
guest

0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial