Posílejme peníze na pomoc ukrajinské armádě

Správce tohoto webu mi jistě odpustí, že sem budu podobný příspěvek vkládat častěji. Je moc hezké, že pomáháme řešit humanitární problémy Ukrajiny.

Ale to je jen žehlení následků. O odstranění příčiny se stará ukrajinská armáda, která neuvěřitelně již druhý týden vzdoruje mnohem silnějšímu ruskému agresorovi.

Velvyslanectví Ukrajiny zřídilo speciální účet, na který lze poslat finanční pomoc, a prostředky z něj budou použity výhradně na potřebu ukrajinské armády.

Do soboty 05.03. na něj Češi poslali již 450 milionů korun !!! Slyšeli jste někdy o nějaké sbírce, na které by se vybrala taková suma? I jen suma o řád nižší?

Za shromážděné finanční prostředky zastupitelský úřad Ukrajiny vybere obranný materiál ve spolupráci s obrannými experty a zástupci Obranné sekce Hospodářské komory ČR a Asociace obranného a bezpečnostního průmyslu ČR.

V koordinaci se státními orgány, HK ČR, AOBP a ukrajinskou ambasádou bude zajištěna zákonem určená administrativa a následná logistika dodání.

Zdroj: https://www.facebook.com/UkraineEmbassyinCzechia/

Číslo účtu je: 304 452 700/0300

 

Subscribe
Upozornit na
guest

2 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Vladimír T. Gottwald
2 let před

Je to určitě v pořádku, i když si myslím, že nejsem jediný ze zdejších čtenářů, který takovou pobídku nepotřeboval. I proto, že veškerá pomoc a podpora je správná a potřebná, ale nejvíc je jí zapotřebí na bojištích. A protože sám už bych tam fyzicky byl hovno platný, tak aspoň na ty kvéry.

Tomáš Vodvářka
Admin
2 let před

Správce tohoto prostoru nemá co odpouštět, ale naopak vítá Tomášovu propagaci konta, kam je možné přispět na nákup zbraní. Neboť jen zbraně zastaví agresora, jen zbraně umožní statečným obráncům měst hájit jejich vlast proti okupantům, kteří se neštítí posílat rakety na obytné budovy, školky a školy a zabíjet civilisty. Jedině zbraně pomohou Ukrajině.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial