Drž se, Andreji…

Už to nebude dlouho trvat a opět slavně zvítězíš. I když si Slovák, pochopils správně mentalitu Čechů, Moravanů a Slezanů. My jsme totiž vždycky měli radši, když nám vládl někdo jiný než našinec. Už od Jana Lucemburského a to byl nějaký pašák.

Otázkou zůstává, existuje-li něco, co by Ti mohlo obrazně řečeno zlomit vaz. Tvoje temná minulost komunisty a příslušníka StB je dávno za námi. Jelikož v naší zemi do roku 1989 bylo jaksi „salonfahig“ mít někoho ve straně, nebereme to vůbec jako nějaký zásadní problém. Žes psal hlášení nějakému Šumanovi? No a co? Totéž dělali jiní a nikdo jim to nemlátí o hlavu.  Stará vesta, tady se nebude nic dít.

Měl by sis dávat pozor na to, co říkáš. Tak třeba v roce 2011 jsi prohlásil, že nepůjdeš do politiky, protože jsi a/ Slovák, b/ starý komunista, c/prospěchář a stará struktura.  Jak jsme si oddechli, žes to nemyslel vážně. Taky ten slovní slalom s Čapím hnízdem, který tak mistrně Tví pohůnci oddalují, až se na něj zapomene, nebyl zrovna z nejlepších.  Ještě že vedle nepřátel máš i své slouhy. Kdysi nebyly záznamy, televize, internet, tak se to nějaké slůvko ztratilo. Dneska – to víš sám nejlíp – ty novinářské hyeny vyčmuchají leccos. Třeba ta nešťastná etuda se složkou na pana Šincla v Parlamentu. myslím, že Ti tehdy Mára Prchalů musel hodně vyčinit. Nebo ten rozhovor s panem Přibilem, na koho a na kdy nachystat mediální munici. Fakt si dávej pozor.

Taky jsi prohlašoval v roce 2013, že jdeš do Parlamentu jen na 4 roky… a už je to let 8 a nejspíše jich bude více. A to současné nešťasné prohlášení, že pokud nebudeš  vládnout, do opozice nejpůdeš a skončíš.  Tos jistě nemyslel vážně, co bychom si počali?  A uvědomil sis, že bez imunity bys byl tak trochu více bezbranný? Ale jak říkám, slova se mluví a voda teče, jistě to přehodnotíš. Stále se najde řada těch, kteří Tě budou hájit do roztrhání těla  (Tvůj příklad je báječný) , i když se jim poslední dny zvedají ceny úplně všeho.  A Kalousek už nezabírá ani na Tvé nejoddanější a nejtupější. Tady je třeba přidat, najít někoho dalšího. S tou Evropskou unií je třeba být opatrný, když je stále co dojit. Ale neboj, až nám zarazí pěnezovod, bude čas se postavit vedle Tomia a hlasitě klnout a pěstí hrozit směrem k Bruselu. Jistě se někdo přidá.

Věřím, že zvládneš i ten poslední průšvih. My všichni víme, že to bylo připraveno na české volby, všichni ti Američani, Frantici i Němci čekali na Bakalův startovní výstřel. Jsme na Tebe hrdi, že jsi ve společnosti těch pár stovek miliardářů, považ i krále Jordánska či presidenta Azerů. Je tam sice mezi Vámi občas i nějaký ten mafián, ale to Mára okecá. Trošku blbý je, že Ti moc lidí nevěří, žes ten zámek na Riviéře koupil tak nějak čistě.  My, když kupujeme, tak prostě zaplatíme prodejci, odvedeme daň a šmytec. Nemáme offshore firmy, aby se naše prachy protáhly kdovíkudy. Navíc – ještě máme v paměti, jak jsi – naprosto správně – klekal na firmy, pedikérkám či stánkařům zaváděl EET, aby jediná koruna nezůstala mimo daně. Tady bude muset Mára hodně zapracovat, navíc  čas  se počítá již jen na hodiny.

Ale neboj, Andreji, vydrž. Podrží tě i pan president, jak prohlásil před drahnou dobou a jen idiot mění své názory (nebo je to naopak?). Tví věrní Tě neopustí, ani kdybys provedl kdovíco.

P.S. A Márovi fakt přidej. Kluk šikovná si to zaslouží.

 

 

 

Loading

Subscribe
Upozornit na
guest

6 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Lubomír Stejskal
Lubomír Stejskal
2 let před

Palec míří vzhůru.

Soňa Bulbeck
2 let před

Milý Tome, pozerala som včera Superdebatu a Andrej sa naozaj snažil zachrániť sa pred kriminálom…bohužiaľ, ako bolo v Reportéroch, českí dôchodcovia ho budú voliť…

Matějovský
Matějovský
2 let před

Jeho tam drží jen panická hrůza před kriminálem, jinak si to nedovedu vysvětlit. Je mu 67 let, vyděláno má a stejně musí tu anabázi podstupovat. A nebo druhé vysvětlení, je to obyčejnej psychopat.

Brigita
2 let před

Uf..
Tomáši… Až mě mrazí… Kolik toho může ještě takovému člověku projít, než bublinky z vařící vody pod jeho zadkem dojdou cíle? Ach jo…. Děkuji.. Skvěle napsané

Tomáš Flaška
2 let před

To je špíca 😊.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial