Zlatý Nečasovy kabelky

Asi si na tu kauzičku všichni ještě pamatujeme, jak nám dominantní žena Jana Nagyová a její sběr drahých kabelek svrhla vládu. Ten milovník dominantních žen a mimochodem premiér České republiky se tehdy jmenoval Petr Nečas. Byl to měkkota. Neošetřil si ani policii ČR ani státní zástupce a tak ho pár kabelek a voňavek pro jeho ohnivou milenku, která ho údajně kočírovala nejen v posteli, stála kariéru a nás vládu.

To dneska nám vládne jinačí kofr, ten když se zamračí, tak se státní zástupci dloubou půl roku nečině rozpačitě v nose a jediný kdo se před ním nepodělal, byla parta pár úředníků z malé obce kousek od Prahy.

Kofr, nebo „Kmotr?“ A proč se ptám tak blbě, stačí se přece držet faktů.

Jen si to krátce zrekapitulujme:

-Pan premiér pravděpodobně zkoušel prát v minulosti prachy přes daňové ráje jako mafián.

-Konkurentům otrávil pole a připravil je o živobytí jako mafián.

-Zneužívá státní finance a nechá si vyplácet dotace ,které EU odmítá proplatit jako mafián.

-Dělal podvody na dotace EU jako mafián.

-Vlastní děcko nechal unést do válečné oblasti, aby mlčelo jako mafián.

Já teda nevím, nemusím být profesor politologie, ani soudce z lidu, ale když se někdo chová jako mafián, tak je to velmi pravděpodobně mafián!

Takže jestli někdo volí tohoto kmotra všech kmotrů, tak je buď taky mafián a na jeho kšeftech asi participuje, anebo je to člověk bez morálky, slušnosti, který by za tři stovky navíc, prodal tuhle republiku včetně svých dětí a vnuka.

Subscribe
Upozornit na
guest

5 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Tomáš Vodvářka
Admin
2 let před

Kdo chce vidí a slyší, kdo nechce, tak jej nic nepřesvědčí. Stále víc se ukazuje, že je obyčejný hajzl, lidská špína z estébáckého a komunistického podhoubí. Nejsem násilník, ale představa, že mu dávám žrát štůček pětitisícovek, je docela přijatelná.

Hana
Hana
2 let před
Reply to  David Vlk

Já si jen myslím, že to už nikdo neposlouchá. Lidé jsou už zahlceni špínou a tu nikdo nemá rád a tak si asi pouští TV Barandov či co. Účinky na voliče to má, zdá se, asi takové, jako očkovací kampaň na odpírače. Nemáte někdo seznam těch dalších Čechů na seznamu?

Matějovský
Matějovský
2 let před

A jeho reakce po tomto nevídaném skandálu?? Je to všechno lež, účelovka od Bakaly, nemovitosti ve Francii nevlastním, koupi mi poradila realitka. Jo a přidám 1250 Kč domácnostem na elektřinu…. nevzdělaný plebs se začíná srocovat, chrání vůdce vlastními těly a vykřikuje hesla: Pryč s novináři, pověste Bakalu, za vše zlé může opozice!!!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial