Hrad začne bojovat s dezinformacemi a já smíchy vylil kávu

V zájmu boje proti dezinformacím nám squadra z Pražského hradu oznámila, že nebude poskytovat informace některým podvratným médiím. Jedná se o Respekt, seznam, denikn, a dva pořady České televize.

Lépe řečeno, redaktorům těchto pořadů. Tak především pokud tato bombastická informace zazní z našeho Hradu (já už neříkám od prezidenta, protože ten už neudrží nic, ani myšlenku, a je manipulován svým okolím), tak je to naprosto skvělá reklama pro zmíněná média. Je vidět, že svou práci dělají dobře a beru to jako návod, co začít více sledovat.

Nicméně naši hradní duševní giganti to s tím bojem proti dezinformacím asi nebudou myslet zase až tak vážně. Kdyby se skutečně chytli za nos a chtěli s dezinformacemi něco provést, měli by přerušit dodávání informací všem médiím. Vzpomeňme si na článek o Peroutkovi (je vlevo dole), o výrobě Novičoku u nás, aby byla Moskva spokojena, o několika verzích o teroru ve Vrběticích a dokonce i o dokonalém zdravotním stavu našeho prezidenta. A dalo by se pokračovat.

Možná ještě zajímavější je názor Hradu na dotaz z novinářského pléna, zda se nejedná o cenzuru. Dotaz nebyl zodpovězen.

Spíše se dozvíme naprostou novinku, a to že novináři jsou hyeny. Nutno dodat, že kde jsou hyeny, tam je i mršina.

Subscribe
Upozornit na
guest

14 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Soňa Bulbeck
2 let před

Moc vám prajem nového dobrého prezidenta…

Tomáš Vodvářka
Admin
2 let před
Reply to  Soňa Bulbeck

Myslím, že se odrazíme od nejhlubšího dna, Soňo.

Stanislav Látal
Stanislav Látal
2 let před

Myslím, že ještě není konec našemu utrpení …
O post presidenta se bude hlásit snad bývalý premiér a bývalý president. Oba s vydatnou pomocí a podporou Moskvy a peněz z nesplacené a odpuštěné půjčky. (omlouvám se za pesimismus – bohužel je to dost absurdní situace, aby to jednomu z nich mohlo vyjít)
Nebudu to podporovat, ale někteří (hlavně staří) jsou nepoučitelní a jejich touha sebemrzačení je pro mne nepochopitelná 🙁 .

Tomáš Vodvářka
Admin
2 let před

Pan Václav Klaus propadl ve všech volbách po skončení svého mandátu. Věřím, že náš národ prostě už geronta volit nebude, navíc jedince, jeho ego nabírá závratných výšek a stal se protivným, nejspíše i sám sobě.

Last edited 2 let před by Tomáš Vodvářka
Stanislav Látal
Stanislav Látal
2 let před

Na něho mám stejný názor. Jemu by slušelo ředitelování zeměkoule. Jenže se zatím nenašel idiot, který by mu to navrhl (to ředitelování).
Mě spíš děsí to množství našich nepoučitelných lidí (Stockholmský syndrom). Má na to vliv komunistická výchova a jejich strach, že přijdou o tu svou kuličku, co jim pořád politici slibují.

Tomáš Vodvářka
Admin
2 let před

Vedle komické polohy jde rovněž o flagrantní porušení zákona práva na informace. Zdechlina (reakce na označení novinářů hyenami) se chová jako despota, který milostivě pokyne jednomu a druhému dá gesto palec dolů.
Musíme si to vyžrat do konce, Možná i ti, kteří se stydí za svou volbu dojdou k závěru, že udělali chybu a nebudou ji opakovat.

Nada
Nada
2 let před

Myslím si, že větší chybu při druhé volbě udělali ti, kteří usoudili, že jediný kdo má naději zvítězit nad Zemanem je Drahoš, takže místo svůj tip volili Drahoše. Podle mě usoudili tak kvůli mediální masáži. Ano, s takovým přístupem jsem se setkávala na Facebooku.
Ale to už teď nemá cenu rozebírat. Já jen, že by měl šanci zvítězit nad Zemanem jiný kandidát. Třeba Horáček měl dost našlápnuto….
Zemana jsem nevolila, v druhém kole jsem vůbec nevolila, ani jeden kandidát nebyl ten můj.
Prezidenta bych chtěla mladšího, vzdělaného, reprezentativní typ, inteligentního, pokud možno váženého…

Tomáš Vodvářka
Admin
2 let před
Reply to  Nada

Potíže byly dvě, Naďo. Kandidátů bylo moc. Rovněž bych viděl v druhém kole raději někoho jiného, než pana Drahoše, nicméně karty před druhým kolem byly rozdány jasně. Buď pan Drahoš, nebo jedinec, který se již dostatečně profiloval předchozích 5 let. Mnohokrát volíme menší zlo a tady to bylo naprosto jasné. Jak je vidět, příznivci pana Zemana si musí jeho působení vyžrat do konce, jak píšu výše. všechny jeho excesy, všechnu tu špínu okolo něj, jeho vlastizrádné vystupování atd. Takže – je vždy dobré využít svého práva volby a zamyslet se nad tím, jestli moje absence u voleb nezpůsobí, že se… Číst vice »

Vladimír T. Gottwald
2 let před

Dokonce si vůbec nejsem jistý, jestli to byla volba menšího zla, pro mne to byl výběr ze dvou hoven. A že jsem ve druhém kole volil stejně jako Ty, mi dodnes nedává jistotu, zda to byla volba méně špatná…

Nada
Nada
2 let před

Přesně…

Otakar Vagner
Otakar Vagner
2 let před
Reply to  Nada

Myslím, že spousta lidí udělala největší chybu a kolem mě jich bylo dost, že když nevyhrál jejich kandidát, tak se na to podruhé vykašlali. S tím, že stačilo vyrovnat síly jen o maličko… A jsme na pár let tam kde jsme. 🙁 Proto si nestěžujme a příště mysleme hlavou a méně zklamaných emocí.
Ale jak koukám, říkám prakticky co už bylo řečeno.

Nada
Nada
2 let před
Reply to  Otakar Vagner

I když to vypadá, že by to nebylo možné, myslím si, že bychom se sice vyhnuli vulgaritám a prusvihum co Z vyvádí, ale vibuh co by vyvedl pan Drahoš. Velmi podléhal a kdo ví komu by podlehl a co by z toho vzniklo….

Tomáš Vodvářka
Admin
2 let před
Reply to  Nada

No, lze říci s jistotou, že bychom nepoklonkovali Číně, že by se přestalo mluvit o kanálu Odra-Dunaj-Labe (totální zoufalství), neviděli bychom obličeje arogantních satrapů pana Zemana. Nemuseli bychom se stydět za to co řekne či provede. Možná by nebyl tak aktivistický a respektoval by Ústavu. Takže – suma sumárum – lepší volba než ta současná.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial