Jsme buranský stát s buranem v čele?

Tak trochu nás možná v uplynulých dnech mrzelo, proč se nás proti Rusáků spojenci nezastali nějak výrazněji? Proč třeba Němci nevyhostili nějaké diplomaty, proč jsou s námi solidární jen Slováci a Pobaltské státy?

Po projevu Miloše Zeman musí být všem jasné, že zase měli v nose a udělali dobře, že se drželi zpátky. Vždyť přece náš prezident řekl , že jsme se unáhlili , nic není jisté , panují pochybnosti a vlastně kdoví, co se stalo a asi nic Rusi jsou dobří braši a staří kamarádi.

A tak se nám ve světě nám Čechům můžou akorát tak všichni smát, nedá se nám věřit. Chováme se jako národ buranů s buranem včele.

Nevymlouvejme se . Zvolili jsme si ho sami, anebo možná ne sami, ale zvolili ho naši sousedi , prarodiče, kamarádi, kolegové z práce. Přece jsme ho dobře znali! Věděli jsme čeho je schopen, že je to hulvát a buran, který ve snaze načepýřit trochu své ego na veřejnosti je schopen tvrdit jakoukoliv kravinu, lhát a zradit nás komukoliv. Jeho zbytnělé ego mu je nade vše.

To smradlavé bahýnko, co mu stříká od pusy kdykoliv ji otevře, ulpělo bohužel i na kabátech všech z nás. Smrdíme všichni, tak nějak celonárodně. Ano můžu prskat jak chci, ale prezident Zeman je bohužel i mým prezidentem.

Takže………… jak se asi tak našim spojencům jevíme? Kverulanti, kteří myslí jen na sebe, rádi berou a neradi, dávají, netolerantní , kterým vládne premiér, který loupí ve velkém peníze ze společného rozpočtu a oni mu v tom ještě fandí a reprezentuje je hulvátský agent nepřátelské mocnosti , která s naší republikou nemá zrovna dobré úmysly.

Prostě………… normální Evropan si asi musí ťukat na čelo, když sleduje naši politiku.

Ztratili jsme vážnost, ztratil jsme váhu, kterou jsme kdysi s Havlem získali v porevolučním kvasu.

Mrzí mě to, ale naší spojenci a sousedé nás prostě musí vidět jako buranský nespolehlivý stát s buranem v čele, který je trpěn na okraji slušné společnosti.

Loading

Subscribe
Upozornit na
guest

2 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Tomáš Vodvářka
Admin
3 let před

Vítej po čase na Blogosféře, Davide. Ještě necelé dva roky…..a třeba i dříve, kdy se možná objeví premiér, který tu zdechlinu (když jsou na Hradě hyeny, musí tam být i zdechlina), prostě vymezí a určí ji místo, kam patří.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial