Vlastiny zprávy nejen z regionu

Ač už nejsem profesí redaktorkou místních novin, tak mě čas od času opět přitáhne reportážní práce. Referuju pak třeba o tom, že jsem objevila nově vysázenou alej nebo napíšu na jinou svobodnou platformu o vzniku a fungování blogosféry. Byla jsem totiž nedávno oslovena s otázkou, jaký byl můj kulturní zážitek roku. A jmenovala jsem právě blogosféru.

Vzhledem k uzavření většiny kulturních zařízení se loňský rok mohl jevit jako kulturně velmi omezený, a přeci jsme si dovedli kulturu vytvořit. A to právě třeba my blogeři, kteří se sdružujeme v tomto společném prostoru. Nepotřebujeme honoráře v podobě mezd, fungujeme na svůj vnitřní tvůrčí pohon a to je přeci skvělé… zasloužíme si tedy poděkovat, což jsem i učinila jako respondent ankety Kulturních novin. Přečíst si mé spontánní vyznání můžete tady:

https://www.kulturni-noviny.cz/permalink/30699

Zároveň si dovolím doporučit i Kulturní noviny jako takové, znám je díky dvěma osobnostem, a to Tomášovi Kolocovi a Jiřímu Plockovi. Oba mají za sebou výrazné dlouholeté působení ve svém oboru i překonání obtížných životních situací.

Ráda si rozšiřuju obzory, kvalitní publicistiky není nikdy dost. Takže všechna čest nezávislým publicistům všeho druhu. Nemusíme se přitom vždy shodnout názorově, hlavní je respekt a vzájemná úcta. Děkuji, přátelé. A v Novém roce nám všem přeji hodně nových tvůrčích impulsů. Jaké si to uděláme, takové to bude.

Subscribe
Upozornit na
guest

3 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Brigita Tóthová
3 let před

Paní Fišrová. Jsem zde na Blogosféře jen chvíli, ale cítím se svobodně a bezpečně. Děkuji Vám za hezké psaní, podporující mé pocity. Mějte se moc hezky

Tomáš Vodvářka
Admin
3 let před

Vlasto, moc Vám děkuji. A Kulturní noviny jsou pěkným počinkem, početl jsem si.

Vlasta Fišrová
Vlasta Fišrová
3 let před

To mě těší. Jsem moc ráda, jak se to tu rozvíjí. Ta proměna vizuálu je ku prospěchu věci. Působí to tu teď opravdu profesionálně.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial