Prezident Zeman vrací úder

Těžká železná pěst dopadla na předsedu Senátu Miloše Vystrčila za jeho cestu na Tchaj-Wan. Pan prezident už nebude Miloše Vystrčila zvát na schůzky o zahraniční politice státu.  Tak to je zpráva jako hrom. Pan Vystrčil se z toho asi jen tak nesebere.

Problém je tu ale jiný. Senát vyjadřuje určitou vůli voličů. Je tam prostě nějaké složení, nějaký předseda a to vše je výsledkem svobodných voleb. Pan prezident tímto říká, že tito voliči ho nezajímají a pohrdá jimi.

Ale to u něj není nic nového. Naskýtá se tu další zajímavý pohled na věc. Pomiňme diskusi o tom, nakolik byla cesta ekonomicky prospěšná nebo ne, komu se vyplatí a komu ne. Pan Vystrčil navštívil zemi demokratickou, technologicky vyspělou, respektující lidská práva, neohrožující své sousedy a otevřenou mezinárodní spolupráci.

Náš moudrý pan prezident se zastává země kde vládne monopol jedné neblaze proslulé politické strany, kde mizí beze stopy odpůrci režimu, lidé jsou za své názory převychováváni v pracovních táborech, snaží se o vojenskou expanzi do svého okolí, zabíjí se kvůli lidským orgánům, mezinárodní smlouvy jsou jen cár papíru a kdo se jí nelíbí, tomu je vyhrožováno – i nám.

A ve jménu takové země pokáral náš přímo zvolený pan prezident druhého nejvyššího ústavního činitele za to, že jel na návštěvu do země demokratické, která je úplným opakem Číny.

Subscribe
Upozornit na
guest

6 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Martin Irein
3 let před

Panu prezidentovi Zemanovi, vládci našemu a slunci našemu jasnému, nikdo a nic nebrátní zajet do Číny a v Pekingu prohlásit „Já jsem Číňan.“

Tomáš Vodvářka
Admin
3 let před
Reply to  Martin Irein

Já myslím, že on je tím Číňanem už dávno.

Tomáš Vodvářka
Admin
3 let před

Ano. Pan velkomožný rozhodl. Šmytec. Kdo nesouhlasí s panem Zemanem, je nepřítel. Otázkou je, jak dlouho budou ještě politici snášet rozmařilost a libovůli tohoto psychicky a fysicky chorého jedince.

Tomáš Vodvářka
Admin
3 let před

Jasně.

Pavel Dvořák
Pavel Dvořák
3 let před

Někoho mi ten pán připomíná, ale Procházka to nebude.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial