Takové ty malé české svině.

Nebylo by Veličků a Vlasteneckých novin bez malých českých sviní.Malé české svině jsou přítomny v našem národě od nepaměti. Malé české svině jsou neúspěšní lidé, jejichž jediným zadostiučiněním je trochu se pobačovat na nuzotě, neštěstí, nebo chudobě někoho ještě ubožejšího než jsou oni sami.

Malé české svině jsou šťastny, když někoho nuznějšího než ony samy objeví a můžou mu to natřít. Malé české svině jsou většinou hlupáci, kteří si za svůj osud mohou samy.

Přesto mají tendenci vždy hledat někoho nuznějšího , kdo může za jejich osud. Jak se stanete obětí malých českých sviní? Stačí, že jste trochu jiný, než majorita, protože to je největší životní úspěch malých českých sviní , že patří k majoritě, že mají stejně barevný zadek jako elity, jako pracháči, jako profesoři, jako politici.

Správná barva zadku je největším životním úspěchem malých českých sviní.

Malé české svině jsou všude. Najdete je v každé hospodě v každé diskusi pod článkem pojednávajícím o neštěstí někoho, kdo je trochu jiný, nebo trochu jinak barevný.  Malé české svině se v neštěstí někoho trochu odlišného rochní a tetelí, naplňuje je nevýslovným blahem, že v tomhle vzácném okamžiku netvoří pomyslné dno společnosti.

Ale v tom vás malé české svině zklamu. Dnem každé společnosti není ten nejchudší a nejméně úspěšný, ale ten, kdo v srdci nenajde ani špetku soucitu s jiným trpícím člověkem jen proto, že nemá tu správnou barvu zadnice.

Být rasistou je totiž  zcela jednoznačný signál, že patříte k malým českým sviním.

Loading

Subscribe
Upozornit na
guest

7 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Pavla Kolářová
Pavla Kolářová
3 let před

Bohužel existují i velké české svině, které jsou mnohem nebezpečnější, protože jsou velmi inteligentní a umí dobře manipulovat těmi malými. Proč to dělají? Zřejmě jim chutná moc a určitě tam bude i nějaká porucha osobnosti nebo tak něco.
Výstižně napsáno, Davide. :))

Tomáš Vodvářka
Admin
3 let před

Pamatuji, jak našli toho ubožáka, který rozhodně posílal děti do plynu – v Teplicích. Byl to takový nenápadný strejda, od kterého si jdete vypůjčit vercajk a dáte s ním klidně řeč. Pamatuji, jak běžel od branky před kamerou, když po něm chtěli vyjádření, jak to myslel s tím plynováním. Nemylme se, takových nenápadných strejců je hodně, jen kdyby dostali šanci, viděli bychom ihned, co jsou zač a nejspíše by nám – co tak úplně nesdílejí jejich vizi světa, dali pořádný záhul.

Tomáš Vodvářka
Admin
3 let před
Reply to  David Vlk

Máš bohužel pravdu.

Michaela Klímová
3 let před
Reply to  David Vlk

Jj, a někteří se teď rádi ohánějí zkušeností totality a vizionářsky poučují svět.

Stanislav Látal
Stanislav Látal
3 let před
Reply to  David Vlk

ANO.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial