Co dělám? Jen tak chodím po světě a propaguji..

Víte, napsala jsem knihu Ženy z Bohnic. Rozhodla jsem se ji vydat v rámci crowdfundingové kampaně, což zjednodušeně znamená, že pokud na ni nevyberu dost prachů, tak kniha prostě nespatří světlo světa. Aneb story o knize pokračuje…

A tak činím propagaci, propagaci, propagaci, což v jadernější hantýrce znamená, že rozesílám spam na všechny strany. Muž si o mé propagaci myslí svoje, na mé konto sem tam prohodí nějakou nevybíravou poznámku, aby po několika hodinách dojatě (rozumějte náležitě posilněn pivem) sliboval, že “vydání knihy zaplatí on”. Ano, to se mu to rozhazuje ze společných, neexistujících úspor!

To zviditelňování na sociálních sítích vede k šílenému nárůstu mých Fb přátel. Bohužel, nepřidávají si mě potencionální čtenáři, ale jistá sorta slizkých chlápků, jejichž největší intelektuální výkon představuje “čáo kotě” a fotka “přirození, bicepsů”. A já jen trpělivě mažu, mažu, mažu. 

Krom otravování spoluobčanů také oslovuji všelijaké tolik kritizované neziskovky, jejichž zaměření je nějakým způsobem spjato s podporou osob s duševním onemocněním. Neziskovky nejsou z mé knihy nijak odvázané, možná se příliš nejapně vyjadřuje o psychiatrii, příčinu přesnou tedy neznám, ale většinou na mé emaily nereagují. V jejich očích jsem možná jen další hnusný týpek, co rozesílá podobizny svého přirození.

Pro některé milé osoby ovšem nejsem nechutný parazit. Naopak! A já se stydím, stydím, že jsou na mě neoprávněně hodní. A jisté zvrácené uspokojení mi přináší sledovat, že na knihu přispělo 30 jednotlivců. I kdyby každý přihodil korunu, tak je to velká věc, neboť se rozhodl podpořit můj “výmysl” (říkat o knize inspirované podle skutečných událostí výmysl je také velmi velmi “chytré”)! To pak jsem strašný přecitlivělý pravdoláskař, sluníčkář a na všechny se směji a všechny miluji. No… Zkrátka se projevuje nějaký můj těhotenský hormonální výkyv pozitivních emocí!

Kdybyste chtěli podpořit můj výtvor, tak můžete zde: bit.ly/KupBohnice. A žehnám pánům zakladatelům Blogosféry, že jim nevadí tato jemná reklama.

Subscribe
Upozornit na
guest

8 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
David Vlk
3 let před

Mě ta Tvoje jemná reklama baví.

Naďa
Naďa
3 let před

Zkusila jste idnes? Vydává svým blogerům knížky… Víte, já tomuto způsobu vybírání peněz na vydávání knížek říkám žebrání a to všeobecně, nejen teď jako reakci na váš blog, na fb je to docela čilý „obchod“ a všichni jsou přesvědčeni, že jejich text je tak úžasný, že musí být vydán a vydavatelé, kteří by jej mohli vydat na své náklady jsou nemrcouchove, kteří neumí ten dobrý text ocenit. Mimochodem kolik jste jich zkusila? Přesto všechno vám přeju, abyste ty peníze vybrala a svoji knížku vydala. Možná se vám podaří taková reklama, že se knížka bude hojně prodávat a ti nemrcouchove budou… Číst vice »

Naďa
Naďa
3 let před
Reply to  Edna Nová

To je zajímavá odpověď, máte to hezky promyšlené, tedy hezky vošéfované, víte co chcete a nechcete si do toho nechat zasahovat. Dobrý, to je fakt dobrý. Jen ty náklady zmáknout…

A taky trochu ta zanedbatelná část… hehehe, prodat to…
Taky to máte promyšlené?
Tak good luck 🙂

Naďa
Naďa
3 let před
Reply to  Edna Nová

Tak to je super, už to vypadá docela jinak než když jsem četla váš první text o záměru vydat knížku…

Vlasta Fišrová
Vlasta Fišrová
3 let před
Reply to  Edna Nová

Jsi šikula, právě jsem si objednala, jako asi 78. Držím palce.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial