Tak paní ekonomka Lipovská se pěkně vybarvuje

Nová radní ČT paní Hana Lipovská je prý nezávislá, čistě ekonomka a žádné vlivy na sebe nemá a nenechá působit. To o sobě ráda prohlašuje, ostatně jako každý zastánce té jediné, správné, nezpochybnitelné hradní pravdy.

Jenže před pár dny byla vyfotografována na Hradě jak nastupuje do Superba hradního mluvčího Jiřího Ovčáčka. A prý takto nebyla spatřena poprvé. Není snad potřeba dodávat, že ČT je trnem v oku našeho moudrého pana prezidenta a že se ze zvolení paní Lipovské jistě velmi radoval. Aspoň se v tom smyslu vyjádřil prostřednictvím svého mluvčího. A když někdo p. Lipovskou vyfotografoval, tak teprve začala ta legrace. Vyjádření paní radní je fakt k popukání:

„Včera jsem se dopustila hrubé chyby. Uvědomila jsem si ji při pohledu na fotografii pana Kamila Švece. Využila jsem totiž služeb automobilu organizace placené daňovými poplatníky ze státního rozpočtu. Ta chyba mě mrzí o to více, že jsem si jako členka Rady České televize měla uvědomit střet zájmů, do kterého jsem se v ten moment dostala, a do automobilu, který je financován ze státního rozpočtu, nikoli soukromý, vůbec nenastoupit. Omlouvám se za to. V tuto chvíli řeším způsob, jak cestu uhradit.“

Toto prosím sdělí paní EKONOMKA. Opravdu pokud se s někým svezla, kdo jel náhodou stejným směrem, tak žádná škoda nevznikla. Možná, řekněme zvýšená spotřeba benzínu, protože paní radní zatížila vozidlo. V rámci Prahy bych to odhadl na jednotky korun. Toto vyjádření je možná určeno někomu jednoduššímu. A pokud ho myslí vážně, tak je vidět, jaké „odborníky“ hradní squadra prosazuje.

A upřímně řečeno, i kdyby to auto zneužila pro vlastní potřebu, tak těch mnohem horších prohřešků mocných je tu mnohem více. Ne paní Lipská, tohle mně jako daňovému poplatníkovi opravdu nevadí.

Mně vadí, že jdete někomu na ruku a lžete, jak jste nezávislá. A že při tom melete naprosté nesmysly a v podstatě si z nás děláte legraci. Jenom jste potvrdila to, co se o Vás již dlouho šuškalo. Ano, udělala jste chybu a litujete toho. Ale je Vám naprosto jedno, že za Vás třeba cestu zatáhl erár, byť se tváříte že jste z toho na zhroucení. Vás nejvíc mrzí, že jste byla tzv. přistižena při činu.

Loading

Subscribe
Upozornit na
guest

7 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Olejníček
Jan Olejníček
4 let před

Ostatně soudím, že ČT musí být zprivatizována…
A budete mít po starostech.

Tomáš Vodvářka
Admin
4 let před

Jistě, pane Olejníčku, zprivatizujme ČT, Čro. A co se stane? Publicistiku povede nějaký klon pana Soukupa, což jsou jistě ty nejlepší vyhlídky, protože se vždycky hezky dozvíme, co si máme myslet. Každý jen trochu lepší film bude znehodnocen co 10 minut přerušením, kde nám doporučí nějaké fajnové vložky nebo klobásu. Konečně se nám na obrazovce objeví hlava státu, aby si jednou týdně ulevila od přetlaku a sdělila, kolik nových idiotů se objevilo v její blízkosti. I třeba nějaká pussy zase zazní éterem. A pan Babiš si oddechne, protože už nikdo, opakuji nikdo nebude mít šanci sdělit, který podnik zase ukradl.… Číst vice »

Jan Olejníček
Jan Olejníček
4 let před

Myslím, že velmi přeceňujete ČT a velmi podceňujete ostatní média, co se týká informování o Babišových lumpárnách. A ta slavná pussy, pokud vím, padla na veřejnoprávním médiu. Vlastně nevím, proč vám vadí pussy, po tom, co jste tu obhajoval tvorbu pana Vlka.

Tomáš Vodvářka
Admin
4 let před

Vzhledem k tomu, jak komentuje pan Babiš práci Reportérů ČT a pořad 168 hodin, tedy programů veřejnoprávní ČT, je zřejmé, že oni dělají svou práci dobře. Nezaregistroval jsem, že by podobným způsobem hodnotil komerční televize (ale je fakt, že je prakticky nesleduji). K druhému – pakliže nejste schopen rozlišit pana Davida Vlka (drobného živnostníka za Slovácka) a jeho článek na Blogosféře a pana Miloše Zemana (presidenta ČR) a jeho projev ve veřejnoprávním médiu, je možnost mé argumentace zásadně snížena, až téměř nemožná. Přeji Vám klidný víkend pane Olejníčku.

Tomáš Vodvářka
Admin
4 let před

Ta osoba je vůbec nejspíše poměrně exotická. Pořád nějak neumím pochopit, že se někdo dere do organizace, kterou považuje za zbytečnou. Týká se i našich vlastenců, kteří hodlají rušit evropské struktury jaksi zevnitř (třeba pan František Matějka). To, že slečna Lipovská je prodlouženou rukou pana Zemana ( a taky Msgre Duky ), je jasné a současně smutné.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial