Videoblog: Jak jsem se cvakl na nočním sjezdu řeky Opavy – noční pádlování

Ahoj! Chtěl jsem udělat efektní otočku na začátek videa a tak „trochu“ mi to nevyšlo 🙂 Udělal jsem několik školáckých chyb a prostě jsem byl ve vodě hned na začátku noční plavby po Opavici.

Bylo kolem 21:00 a stále jsem čekal na tmu, abych mohl vyplout. A šup ho, všechno mokré včetně nového mikrofonu. Navíc mi uplavaly náhradní boty (naštěstí staré sandály).

Vybral jsem vodu z kánoe, převlékl alespoň mikinu (tu jedinou jsem měl ve vaku) a mohl vyplout, akorát se začalo pořádně stmívat. Úsek z Háje ve Slezsku do Jilešovic znám dokonale, ale v noci je řeka úplně jiná. Raději jsem si klekl, abych se zase neudělal a pádloval k zastávce na kafe. Byl jsem z toho všeho takový vydivočený, že mi ani nebyla zima. Pádloval jsem, přemýšlel o ubíhající krajině, poslouchal prapodivné zvuky a občas se lekl, když přede mnou skočil do vody bobr. Bylo to parádní, moc jsem si to užil.

Cca 20 minut od cíle mi přestala svítit baterka, kterou jsem měl přivázanou na přídi. S čelovkou to bylo na závěr větší dobrodružství. Hodinu před půlnocí jsem byl u auta.

Už se těším na další noční plavbu 🙂
www.VODOvandry.cz

Jak jsem se cvakl na nočním sjezdu řeky Opavy | Noční pádlování | Kánoe Gumotex Pálava | Bushcraft

Loading

Subscribe
Upozornit na
guest

8 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Pavel Khail
Pavel Khail
4 let před

Ta čelovka přes levé oko vyvolává vzpomínku na bratra Žižku, hejtmana husitských polních vojsk. I váš boj přes celou šíři toku je podobný, statečný a úžasný, stejně jako hemžení hmyzu v ovzduší. Hezké video 🙂

Michaela Klímová
4 let před

:-)) Řadím mezi své oblíbené filmy!
Paráda – naše řeky s mírumilovnými tvory jsou za odměnu…!

Tomáš Vodvářka
Admin
4 let před

ta pohoda u kafe je skvělá, jen chyběl úplně malý stejk.

Tomáš Vodvářka
Admin
4 let před
Reply to  David Moravec

Stejně Ti moc nevěřím, že to nebylo schválně….to, že jsi se udělal…

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial