Příště se na vás vysereme

Omlouvám se za neslušný výraz, ale pouze cituji místopředsedkyni vlády Alenu Schillerovou. Sdělila to předsedovi ČSSD Janu Hamáčkovi poté, co se dozvěděla, že ČSSD prosadila další jednací bod do programu probíhající schůze. Paní místopředsedkyně to okomentovala: „To tady budeme do večera.

Chápete? Paní ministryně se asi domnívá, že její plat nedosahuje takové výše, aby v zájmu projednávání zákona pro celou zemi byla v Poslanecké sněmovně o něco déle.  Tak to následně jadrně panu Hamáčkovi vytmavila.

Ale pozor. Její perlení pokračovalo dál: „Okamžitě jsem se mu šla omluvit, když jsem zjistila, že se to objevilo v médiích.“ Já tedy toto vyjádření paní místopředsedkyně vlády chápu tak, že kdyby náhodou ty mikrofony zapnuty nebyly a nic by se neprovalilo, tak by se Janu Hamáčkovi neomlouvala.

Taky postoj k menšímu koaličnímu partnerovi.

Onen výrok byl vysloven v souvislosti s projednáváním zákona o tom, zda se na odškodnění OSVČ budou podílet i obce a města. Paní místopředsedkyni si krásně vychutnal poslanec TOP09 Miroslav Kalousek: Uvedl, že bude ve čtvrtek paní ministryni Schillerovou ve věci interpelovat. Bude chtít vědět, zda svůj výrok směrovala výhradně na sociální demokraty, na všechny obce i města, nebo na všechny české občany.

A trefně to shrnul předseda Lidovců Marian Jurečka: „Paní ministryně dnes ve sněmovně řekla překvapivě vše podstatné velmi stručně.

Loading

Subscribe
Upozornit na
guest

7 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Vlasta Fišrová
Vlasta Fišrová
4 let před

Jadrný titulek. 🙂 Aneb je dobré to pěkně od podlalhy pojmenovávat. To říkám i já, jinak něžná to ženská duše. 🙂

Tomáš Vodvářka
Admin
4 let před

To se nevylučuje, i něžná ženská duše může mít chuť někoho nakopat do zadnice.

Tomáš Vodvářka
Admin
4 let před

Pan Jurečka má pravdu. Jen to bohužel neví těch cca 30% voličů.

Ladislav Nádvorník
4 let před

..obávám se…že ti to ani nezaznamenali..

Pavel Khail
Pavel Khail
4 let před

Já myslím, že oni to vědí. Je jim to ale jedno nebo, a to je ještě horší, se jim to líbí. Stačí se podívat na diskuze pod některými blogy. Já bych rád vyzval: nebuďme přehnanými optimisty, dost lidí má jiné názory než zde píšící a diskutující.

Ladislav Nádvorník
4 let před
Reply to  Pavel Khail

..můžete mít do určité míry pravdu…existuje totiž až neuvěřitelné množství lidí..kteří jsou ochotni hodit hlas komukoli…jen když se soused (nebo hostinský) nebude mít líp…

Adéla Vodvářková
Admin
4 let před
Reply to  Pavel Khail

Přesně tak, Pavel Khail. Myslím, že to je odvrácená strana české povahy.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial