Opět zní z Hradu výsměch k plebsu v Podhradí

Kancléř Mynář uspořádal zabijačku. Navzdory všem současným omezením a zákazům. Někdo prostě může a někdo ne. Kancléř žere. A s úsměvem u toho i mlaská.

Prase podle něj nebylo čím krmit, jeho hospoda Na Srubu musela být uzavřena. Po otevření hobbymarketů ho zkoušel krmit šrotem, ale to prase nežralo. Chudák prase, prostě bylo zbytky z hospody zmlsané.

A tady máme první pohrdání zákony této země. Zbytky z hospod se musí likvidovat v kafilérii, či jiným předepsaným způsobem, ale určitě se nesmí dávat jako krmení praseti. A pan kancléř nám tu v klidu prostě sdělí, že to dělá, jakoby se nic nedělo.

Ale ta arogance jde ještě dál. „Všichni měli roušku a ještě podmínkou těch lidí bylo, že by rádi věděli, že nikdo, kdo bude na té zabijačce účasten, nemá vir,“ potvrdil Mynář s tím, že se domluvil s místní lékařkou, která všechny otestovala pomocí rychlotestů. „Normálně mně vystaví fakturu na konci měsíce, kterou já zaplatím,“ dodal kancléř.

Chápu, že pan Mynář na zaplacení rychlotestů má. Jeho podnikání v Lánech v oblasti kamene a dřeva je dostatečně známé. Už i policie se o tom doslechla a zahájila šetření. Spíše je smutné, že pro zabijačku jsou k dispozici rychlotesty, které tak moc chybí v nemocnicích.

Tak tohle je výsměch všem lidem v první linii boje proti koronaviru především.

Já bych potutelně dodal, že to spíše zavání kanibalismem.

Loading

Subscribe
Upozornit na
guest

8 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Ondra
Ondra
4 let před

ŽE VÁM, PANE FLAŠKO, TO PRASE STÁLO ZA ČLÁNEK. 🙂

Jana M.
4 let před

No…on je to prostě vůl…(maminka mi tam nahoře, věřím, tuhle větu promine a nezvedne obočí s tím svým: „No Janynko, takhle se mluví?“)

Niké Pácová
Niké Pácová
4 let před

Dobrý den pane Flaško, pro mne je snad úplně nejsmutnější, že se najdou lidé, kteří za takovou ignoraci jsou ještě schopni tleskat a omlouvat.

Tereza Boehmová
4 let před

Napsal jste to uplně přesně! Nejvíc mě namíchlo to s těmi testy! Taková drzost. Jistě každý občan, který je nyní izolovaný, by rád otestoval své známé a udělal si mejdan…. Grrrrrrrrrrrrrrrr

Tomáš Vodvářka
Admin
4 let před

Připadá mi to, že ten člověk už tak nějak ztratil jakékoli zábrany a jeho šéf má natolik zastřený mozek, že už ani neví, co se děje. Ono svůj k svému platí zde jednoznačně. Kdo by dělal panu Zemanovi kancléře, než podobný týpek a kdo by naopak mohl vydržet s tím, koho máme dne za hlavu státu. Vždycky, když vidím tvář pana Mynáře, je mi na blití. On to má vepsané v obličeji jako málokdo.

Ladislav Nádvorník
4 let před

…uvažuji už dost dlouho o tom…jaké trumfy ti kolem na prezidenta mají… mynář není sám…ten nejedlo…ovčáček i další… vždyť je to otevřený výsměch do ksichtů většiny společnosti…co si dovolí…já zemana rád nemám…ale nevěřím…že by toto všechno toleroval s plným vědomím…jedna možnost…nebo bez nějakého vydírání ze strany jmenovaných týpků…

Tomáš Vodvářka
Admin
4 let před

Jaký pán, takový kmán. Vždyť od samého začátku si Miloš Zeman postavil kolem sebe arogantní, nařvané typy, bez špetky noblesy, jen s arogancí a přezíráním. On sám je takový, nesnáší všechny, nejspíše i sám sebe, věděl, že půjde o nesnesitelnou lehkost jeho bytí. Ti lidé okolo jsou jako paraziti, vědí, že je nemocný a měl by být v klidu. Ale každý den dobrý pro špinavé kšefty.

Ladislav Nádvorník
4 let před

..nemám co bych dodal…tedy..upřímně…nenapadají mne žádná slušná slova…kterými bych své myšlenky vyjádřil…

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial