Nejde o nic jiného, než abych z toho něco měl(a)

A je jedno jestli se jmenuji Konečná, Babiš, Adamová, Rajchl … a těch jmen by se našlo spousta.

Vládě je vyčítáno, že špatně komunikuje své výsledky. To je mně osobně úplně fuk. Podstatné pro mě je, že ty výsledky má. A ještě méně mě zajímá, že někdo tvrdí opak. Já to vidím svýma očima. A jsme u ministryně Langšádlové.

Ministryně byla odvolána, protože prý špatně dokázala prodat svou práci. A tu její práci z vlády nikdo nezpochybnil. Ba naopak, z akademické obce, což bylo v její gesci, se ozývají jen slova chvály. Takže za jejím odvoláním není to, že by něco dělala špatně, ale že vláda jako celek z toho nic neměla. Nerostly jí preference. Upřímně řečeno nějakou prezentaci výsledků ministerstva by zvládl šikovnější tiskový mluvčí. Ale to je taky fuk. Vláda tímto ukázala, že jí nejde o věc, tedy o fungování ministerstva, ale jen a jen o své bodíky do budoucna.

Stejné je to s Andrejem Babišem. Kasá se, že má návod na důchodovou reformu, ale nikomu ho neprozradí. Prý až bude u moci. Také jemu tedy nejde o reformu a důchodce, ale jen o to, aby se on osobně zasloužil a něco z toho měl. Asi slávu.

A co Konečná, Rajchl a další podobní, co prý chtějí vystoupit z EU a proto kandidují do Evropského parlamentu? Je jasné, že tam nezmůžou nic. To by museli kandidovat doma, se svým programem vyhrát a následně tedy to vystoupení iniciovat. Pokud do toho nenáviděného Evropského parlamentu kandidují, tak jen s vidinou tučného poslaneckého platu a následné doživotní renty.

Není vám ze všech těchto činů a pohnutek na blinkání?

Subscribe
Upozornit na
guest

1 Komentář
Inline Feedbacks
View all comments
Tomáš Vodvářka
Admin
14 dní před

Logika odvolání paní Langšádlové mi uniká. A stran těch, co se derou do EU parlamentu s tím, že nechtějí EU. Pamatuji, jak mi někteří komunisté zdůvodňovali svůj vstup do strany s tím, „že tam přeci musí být někdo slušný“. Jejich „logiku“ jsem nikdy nepochopil.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial