O politice to jde i vesele

To například když Andrej Babiš zařadí do svého týmu kohouta, s kterým diskutuje o ukrajinském obilí. Kohout chápavě přikyvuje a nic proti argumentům šéfa neříká. Vidíte rozdíl mezi současným hnutím ANO a oním kohoutem?

Naopak odborářský šéf Středula má problém větší. Vyřadili ho z odborů. Prý neplatil příspěvky. Neplatil, jak přiznává, ale doplatil to prý těsně před tím, než mu přišel varovný dopis o tom, že je kvůli neplacení z odborů vyloučen. Tomu zaplacení před doručením dopisu určitě věří aspoň on sám. Někdo tvrdí, že se mu zaplacené příspěvky vrátily na konto. Jiní tvrdí, že se s ním takto vypořádávají odpůrci. Podle mě prostě zapomněl. Teď prý Středula do odborů zase (nově) vstoupí a za tři týdny prý bude zase (nově) zvolen jejich šéfem. V každém případě mají naši odboráři zajímavé způsoby řešení sporů.

Podobný bizár asi panuje u našich tenistů. Jejich šéf je dokonce ve vazbě. Za co? Nějaké finanční machinace. Někomu se prostě přihrávalo víc a kdo se ozval, tomu se zase přihrávalo méně. Taková soft mafie po česku. A tak je veselé, že místo zavřeného Kaderky převezme roli šéfa pan Palermo.

Ministr vnitra tak usilovně, ale hlavně rychle, komentoval Babišova kohouta, že se zapomněl v autě připoutat. A sám sebe natočil a proto zaplatí dobrovolně pokutu. Příště už bude natáčet na mobil jen v kanceláři a tudíž už žádné pokuty platit nebude. Všichni přeci víme, že jinak normálně určitě jezdí vždy připoutaný.

Korunu tomu zasadil největší zemědělský oligarcha u nás, Andrej Babiš, když kritizoval Ukrajinu, že tam půdu vlastní oligarchové a jak je to strašné. Kohout proti tomu nic nenamítal.

Psáno exkluzivně pro www.blogosfera.cz

Subscribe
Upozornit na
guest

3 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Tomáš Vodvářka
Admin
1 měsíc před

Taky se bavím. Ale je i jedna věc, na kterou jsem narazil a tou je vystoupení nejlepší ministryně financí České republiky na Tik-toku. Ona tam mluví a přitom tančí…. no, tančí, spíše rozvlnila své mohutné boky. Tomu se nejde smát, to je v podstatě soft porno.

Tomáš Vodvářka
Admin
1 měsíc před

Mně na tom udivuje to, že stupidita začíná být – nejspíše dle PR marketérů – zajímavější, než normální projev. V normální společnosti by ji chytili, dali na hlavu šaškovskou čepici a vyhnali ven.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial