Takové jedince budu dál nazývat dezoláty

Klidně i kreaturami. Poněvadž Ti, kteří zneužili covidové epidemie k šíření lží a pomluv si jiné označení nezaslouží. Pavel Hlávka sprostě lhal, když tvrdil, že plzeňská fakultní nemocnice nechává schválně umírat pacienty.

K napsání blogu mě přivedl kolega bloger – lékař Tomáš Vodvářka. Chápu jej, že se mu zdá pravomocný dvouletý podmíněný trest, který plzeňský krajský soud udělil Pavlu Hlávkovi za šíření pomluvy, že v plzeňské fakultní nemocnici nechají schválně umírat pacienty s covidem. a že prý se to týká hlavně seniorů a řeší se tak důchodová reforma. Hodně ubohé, ačkoliv, co lze čekat od dezolátů. Hlávka se také musí omluvit nemocnici a přednostovi první interní kliniky Martinu Matějovičovi.

On už tady tento případ popsal Tomáš, takže ho nebudu rozebírat dál. Chápu jej, že jemu jako lékaři se ten trest zdá nízký. Také si říkám, že by vězení pro Hlávku nebylo na škodu, protože jeho hnusná slova mohly mít nebezpečné důsledky. Natáčet nemocné lidi bez jejich souhlasu také považuji za odporné. Jedna moje přímá a poněkud ostřejší kamarádka Petra si nebrala servítky. „Nedávno jsem měla maminku v nemocnici a kdyby ji nějaké hovado bez jejího souhlasu natáčelo, tak mu rozmlátím kameru, a pak ho zfackuji tak, že ho doma nepoznají.“

Já však považuji za důležité, že pokud se Hlávka do měsíce neomluví, do basy půjde, a to je v pořádku. Není jistě náhodou, že tento odporný člověk provozuje tzv. svobodný vysílač, coby vyhlášeného šiřitele lží.

Já sám jsem napsal příběh staniční sestry Martiny Fišerové z rakovnické nemocnice. Zdravotní sestrou je i moje neteř. A mohu říci, že zdravotníci si za covidu sáhli na dno svých sil. Ten nápor na jejich fyzické síly a psychiku by jen tak někdo nevydržel. Jsem rád, že jsem mohl psát tyto úžasné lidské příběhy a vážím si lidí včetně dobrovolníků, kteří za covidu obětavě pomáhali potřebným. O to víc mně štvou ti, kteří o těch, co s maximálním sebeobětováním zachraňovali druhé, šíří nehoráznosti. Tomáš je slušný, já nikoliv. Proto budu nekorektně psát o tom, cosi o takových dementech, kteří šíří hnusné lži, myslím. Nic dobrého, dezoláti, kreatury, lidský odpad a to se ještě krotím, jinak bych totiž dostal ban.

Není jistě náhodou, že onoho Hlávku obhajuje Jindřich Rajchl, který už avizoval, že podá dovolání k Nejvyššímu soudu. Na to má samozřejmě právo, já jenom doufám, že s ním v Brně vyrazí dveře.

https://neviditelnypes.lidovky.cz/spolecnost/zdravotnictvi-neznami-hrdinove.A210525_205619_p_spolecnost_wag

Kopni si do lékaře, (skoro) nic se ti nestane – Blog iDNES.cz

Prohlášení o zabíjení pacientů s covidem v plzeňské nemocnici podle obhajoby nebyla pomluva | Náš REGION (nasregion.cz)

Soud snížil trest muži, který obvinil plzeňskou nemocnici ze zabíjení pacientů s covidem — ČT24 — Česká televize (ceskatelevize.cz)

Loading

Subscribe
Upozornit na
guest

2 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Šik
11 měsíců před

Nechutný člověk. Táta mi zemřel na Covid, v době, kdy už skončily karantény a opatření. Vidět člověka s kyslíkem, jak lapá po dechu a zvlášť když jde o vašeho příbuzného…Kdyby ho někdo natáčel, taky bych se neudržel. Hezký den

Tomáš Vodvářka
Admin
11 měsíců před

Honzo, díky za souznění. Mně je z těch lidí zle. Znám podobné typy, jsou Ti schopni mazat med kolem huby („máte zlaté ruce, pane doktore“), aby v okamžiku, kdy není přesně po jejich, nastal opak a oni začnou šířit ty největší nehoráznosti na internetu. Pamatuji, když jsem jedné silně obézní dámě odmítl napsat lázně (vůbec nechápu, co by tam dělala, když její jediný zájem byl denně zkrmit co největší množství poživatin) a jediným pohybem byla trasa televize – lednička. Posléze jsem si o sobě přečetl hodnocení, nad nímž by se otřásl i ten neotrlejší pacient. Jedinec, který natáčí umírající lidi,… Číst vice »

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial