Němci už úplně zešíleli?

Každý rok možnost úředně změnit pohlaví a to již od čtrnácti let. Obrovské pokuty za špatné oslovení. Zdravý rozum na úbytích.

Německá koalice Zelených SPD a FDP pracuje na novém zákoně o sebeurčení genderové identity. Jejich návrh má umožnit úřední změnu pohlaví na úřadech pouhým slovem každý rok. Rozhodnutí soudu a posudek dvou znalců, které k tomu dosud byly požadované, jsou „nadbytečné“ a nebudou nadále nutné. Tato možnost má platit již od čtrnácti let života a součástí je možnost zažalovat rodiče, pokud budou změně bránit.

Ovšem ozývají se feministické organizace, které se bojí, že muži si oficiálně změní pohlaví a budou vesele navštěvovat prostory výhradně určené ženám. Docela boží, donedávna progresivní feministické organizace se stávají brzdou zcela žádoucího pokroku :-)))). Ovšem jejich protest byl zamítnut z důvodu průzkumu zkušeností v jiných zemích nepochybně zcela objektivní nevládní organizací Transgender Europe.

Ale koalice myslí i na bezpečnost. Součástí návrhu je odstavec, že v případě války se muži nemohou prohlásit ženou :-)))). No, to bude nepochybně protiústavní, ženy na frontě povinně? :-))))) Naprosto klíčové je ovšem oslovení transgender osob. Oslovíte-li Klause jako Klause a on už není úředně Klausem, hrozí vám pokuta až deset tisíc eur.

To je prostě boží. My tu řešíme manželství homosexuálních párů a reálně jsme sto let za opicemi. Němci jsou tak moderní. Takže čtrnáctileté dítě si vzpomene, že už není žena, ale muž a je třeba to respektovat, jinak dalekosáhlé úřední řešení. Za rok si to rozmyslí a bude z něj nebinární osoba a krize přijde, když za půl roku zjistí, že je hermafrodit :-)))). To si opravdu nikdo neuvědomuje, že až na marginální počet skutečných transsexuálních osob se jedná čistě o módu, která je tímto krokem doslova upřednostňována? Zpovykaní pubescenti si budou moci vymýšlet ještě víc. Je přeci cool řešit, zda jsem muž nebo žena. Nebo hlupák?

Nikdo není schopen ošetřit start transosob v ženském sportu. Tohle je doslova šílená nespravedlnost. Ale tato zoufalost se řešit bude a německá koalice si ještě mlaská, jak je progresivní. Tímhle stylem se člověk se zdravým rozumem brzy bude cítit na této planetě jako mimozemšťan.

Loading

Subscribe
Upozornit na
guest

59 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Tomáš Vodvářka
Admin
1 rok před

Coby hloupý a málo vzdělaný caminopoutník si dovolím přednést svůj názor a to po přečtení diskuse, pokud to tak lze ještě nazvat. A předem uvádím, že nebudu nikoho nazývat podle toho, jak se mi jeví, tedy poněkud jinak, než by bylo záhodno v rozhovoru dospělých a zralých jedinců. Ti totiž nepotřebují berličky v podobě výpadů ad hominem, kde začasté skrývají své nejistoty a urážkou druhého si tak nějak zesilují razanci svých tvrzení. Jsem si jist, že po odchodu pana Stejskala, který měl opravdu poněkud fundamentální postoj k homosexualitě, není zde v diskusích nikdo, kdo by měl s tématem zásadní problém.… Číst vice »

Filip Vracovský
Filip Vracovský
1 rok před

Tomáši nikdo tady nezpochybňuje zhůvěřilost toho nápadu, diskuze se rozjela k tématu, že na mladé dneska nejsou kladené žádné nároky.

Jiří Konrád
Jiří Konrád
1 rok před

Asi neumíte, nebo nechcete umět číst. Ten příspěvek pode mnou, o ten jde…

Filip Vracovský
Filip Vracovský
1 rok před

Něco si sem ještě odložím a je to poslední co jsem sem napsal, i jako diskutující. Pro dobro všech,
https://lubomirstejskal.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=803968

Tomáš Vodvářka
Admin
1 rok před

Ahoj Filipe, kouknul jsem na uvedený odkaz. Nemám tolik času číst vše a pokud pan Stejskal někde kritizuje postoj mé dcery ( a potažmo mne ), tak tvrdím, že na to má plné právo, stejně tak, jako mám právo já veřejně publikovat můj nesouhlas k jeho postoji k sexu mezi homosexuály. Současně jsem si jist, že Adéla jeho tvrzení snadno vyvrátí a nepotřebuje k tomu ani mne, ani kohokoliv jiného.

Tomáš Flaška
1 rok před

Tohle rýpnuti si fakt neodpustím. Pan Vracovský se tu demonstrativně definitivně rozloučí, odhadem za poslední půlrok už potřetí, aby následně hned přidal do diskuse další dva příspěvky. To nevymyslíš 😂.

Filip Vracovský
Filip Vracovský
1 rok před

Přeci jen ještě důkaz místo slibů… pokud má někdo žaludek jeho tvorbu pročítat, není to jediný blog věnovaný BS https://www.blogosvet.cz/article/nad-usudkem-nekterych-progresivistu-zustava-rozum-stat-bAg3i

Filip Vracovský
Filip Vracovský
1 rok před

Omlouvám se, to mělo jít taky pod Tomáše

Jiří Konrád
Jiří Konrád
1 rok před

A no co si hrajete vy sama, když jiným tak ráda doporučujete místo diskuze masturbaci? Není to náhodou lehce namistrovaný psychokoučink ve vašem podání? Možná ti malí profesoři života v patnácti věděli mnohem víc co chtějí, než vy dnes ve vašich jistě zkušeně odžitých letech…

Filip Vracovský
Filip Vracovský
1 rok před
Reply to  Jiří Konrád

Zrovna Radka si nehraje vůbec na nic. Není mnoho takových v této pokřivené virtuální realitě pane Konráde.

Filip Vracovský
Filip Vracovský
1 rok před
Reply to  Jiří Konrád

P.S. A ona Vám tam tenkrát nabídla i jiné koníčky než masturbaci, když jste jako dneska přiběhl osvěžit ji nevyžádaným moudrem. Že jste se upnul zrovna na onanii není nic špatného. Ostatně je to příjemná a zdravá záležitost. Nebo snad ne ?

Tomáš Flaška
1 rok před
Reply to  Jiří Konrád

Pane Konráde 👍. Víc už toho dodávat nebudu a nezmění na tom nic ani nechutnosti p. Vracovského.

Filip Vracovský
Filip Vracovský
1 rok před

Jaké nechutnosti moje ? Posedlost pana Konráda masturbací je už vážně divná… Takový pěkný letní den a on tu takhle řádí… Že mu není hanba pane Tomáši.

Tomáš Flaška
1 rok před

Víme oba kdo s tím začal. A obhajoba toho je totéž, jako být na stejné úrovni.

Filip Vracovský
Filip Vracovský
1 rok před

S tímhle začal pan Konrád, když naběhl do diskuze o věci o které n ic nevěděl… A když už si mě berete do úst ( naposledy to píšu slušně) možná se nejprve zamyslete jestli já chodím s nějakými osobními útoky do vláken kdy se do mě nikdo nemontuje… Můžu Vás ujistit, že přes mou pověst medvídka si kálet na hlavu systémově nenechám od nikoho ani v reálu. Buďte s pozdravem.

Tomáš Flaška
1 rok před

Vyčítáte mi, že se pletu do cizího vlákna a přitom jste se tu sám začal montovat do p. Konráda při jeho při s tou….. Normální pokrytectví. Nechtěl jsem v tom p. Konráda nechat samotného. To je vše a už jedete i do mě. Stejně jako ta….. A víte co si o ní myslím. A delší dobu už i o Vás. Jí v diskusích už úplně míjím a asi bude lepší, když to udělám i s Vámi. Vždyť mezi Vámi dvěma není rozdílu.

Filip Vracovský
Filip Vracovský
1 rok před

Pořád platí co jsem Ti napsal před měsícem. Držím palec. Jinak ano, vstupovat směrem ke mě zatím nemá od Tebe smysl.

Jiří Konrád
Jiří Konrád
1 rok před

Dobře děláte pane Červenko, ten blbec jsem tady já. Ale snad se někdo musí ozvat, tohle snad přece není možný… Když si přečtu věty typu „zdravím revoluci žluté větrovky“ a podobné výplody… No nic, nemá to smysl.

Michaela Klímová
1 rok před

Jaroslave, zkuste se povznést a vnímat kromě toho, jak Vám to Radka říká, i CO Vám říká… Zmíněný národ by taky nepotěšilo, že „už snad úplně zešílel“. Tohle jsou případ od případu takové složitosti, občas to končí tragicky, i vyspělá společnost tápe. A shrnout tady, že se teď kluk prohlásí za holku, aby s nimi mohl do sprchy… Jako fakt??? Přeložíme to světu? Sezdaný homosexuální pár ať si říká třeba hobiti, však jich je málo? (Promiň, Tome.) Lidská důstojnost je to, o co tu běží, a v nejcitlivějším momentu. Jsme tolerantní? No, já úplně nevím.


Tomáš Vodvářka
Admin
1 rok před

Milá Míšo, dvě repliky, Použil jsem samozřejmě zjednodušení celé situace, nicméně některá fakta jsou opravdu alarmující. Netřeba velké představivosti k domyšlení dalších projevů jisté zhůvěřilosti. Pokud hovoříš o lidské důstojnosti, pak máš pravdu. Je nedůstojné, aby docházelo k tomu „mísení“ adolescentů v situacích, jež mohou být pro řadu z nich traumatické a svým způsobem nedůstojné.
Co mi však vadí více, je právě styl v diskusích, kdy se snažíme toho druhého, s nímž nesouhlasíme (na to má právo každý), označit, zaškatulkovat a pokud možno trefit do citlivého místa. I tento zmíněný fakt je nedůstojný.

Jiří Konrád
Jiří Konrád
1 rok před

Takhle, s vámi se dá diskutovat, dokážete svůj názor rozebrat a obhajovat. Ale metody, které používá vaše „chráněnka“ (nevím jak jinak to napsat, vy ji omlouváte vždy a za každých okolností…) jsou nechutné. Uráží tady jednoho po druhém, hlava nehlava.

Michaela Klímová
1 rok před
Reply to  Jiří Konrád

Chápu, ale víc mi vadí upřednostňování formy nad obsahem.

Filip Vracovský
Filip Vracovský
1 rok před

Pro mě jsou tady dva lidi u kterých vím, že jsou čím jsou a na nic si nehrají. Stejně jako Radku bránil jsem na IDnesu Tomáše. Pokrytectví je dšlat machry kvůli lidem který jste nikdy neviděl. A Konrád je navíc s tou masturbací fakt trapnej. Že se nechytil filatelie , nebo rybaření ? Tyhle dvě věci mu Radka taky psala jako příklady toho co může dělat místo toho aby ji komentoval…

Jiří Konrád
Jiří Konrád
1 rok před

Ano, chytl jsem se masturbace, protože mně takový způsob „komunikace“ opravdu v mých letech již trochu zaráží, navíc od ženy… A bylo toho víc, vy filatelisto Vracovský.

Jiří Konrád
Jiří Konrád
1 rok před

👌Díky. Ale můžu si za to sám, protože na ni reaguji. Mám pocit, že to ale prostě někdo musí udělat a ona (i Vracovský) na to vyloženě čekají. Pak se to obvykle vyloženě zvrhne.

Jiří Konrád
Jiří Konrád
1 rok před

Samozřejmě, že chodíte do vláken cizích vzájemných diskuzí a montujete se do toho a osobně útočíte! Alespoň nelžete… Vždyť si to zde může každý dohledat sám… Viz vaše „to Konrád, který naběhl do diskuze o věci o které nic nevěděl“. Možná, na to mám snad nárok, já totiž nevím všechno jako vy a vůbec se tím netajím. A vy jste hned musel spravedlivě přıběhnout a velmi sofistikované Konráda usměrnit, že? Pamatujete? Myslím že ano.

Jiří Konrád
Jiří Konrád
1 rok před

Opět a naposled. Proč máte neustále zapotřebí mně připomínat, že masturbace je zdravá a ty keci typu „kdo říká ne, ten to dělá“? Jako na prvním stupni ZŠ… Já opravdu nemám potřebu se s vámi ani nikým jiným dělit o svoje sexuální chování. Neklidná jste vy a to pokaždé když vstoupíte. 😊

Jiří Konrád
Jiří Konrád
1 rok před

Pane, tohle je hodně nízké a ubohé. A jen poznámka, kam vleze Kielbergerová, tam je po diskuzi. Začínáte se jí blížit. Kdysi jsem pro vás hlasoval v anketě bloger roku. Nyní už i-dnes nečtu, nevím o čem píšete a diskutujete, ale zde v diskuzích působíte jako trapný obhájce neobhajitelného agresivního a útočného trollingu. Velmi jste se změnil.

Filip Vracovský
Filip Vracovský
1 rok před
Reply to  Jiří Konrád

Co je nízké a ubohé ?
Kdo tu zase rozjel ? Byl tu dlouho naprostej klid, než jste sem opět nastoupi s masturbací. Na rozdíl od mnohých nehledám na blogu ani práci, ani vydavetele, klienty čí známost, takže se ztrátou Vašeho hlasu nejspíš v pohodě vyrovnám.

Jiří Konrád
Jiří Konrád
1 rok před

Co je ubohé? To, že vlezte do dávno uzavřené diskuze a vláčite mě tady úplně mimo téma blogu a smysl diskuze. Jsem na dovolené a jen tak náhodou otevřu večer Blogosféru, zjistím že přibylo mnoho příspěvků k tomuto blogu, otevřu a nestačím se divit v jakých souvislostech figuruje moje jméno…

Filip Vracovsky
Filip Vracovsky
1 rok před
Reply to  Jiří Konrád

Vám neni dobře, nebo Vás někdo hacknul?Ja Vás nikde nevlacim, skočil jste sem sám.Jsou to tři hodiny.

Filip Vracovský
Filip Vracovský
1 rok před

Zdravím Radko, pár slov jsem k těm mladým taky napsal…. Ale po poslední diskuzi k předchozímu článku jsem moc psavou náladu neměl. Samozřejmě největší perly už v diskuzi nejsou.
https://vracovsky.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=803866

Filip Vracovský
Filip Vracovský
1 rok před

Ovečky jsou super 🙂 Já jsem s mrňatama a pomáhaj mi studenti, tak ani nemám čas sledovat s krabatým čelem jak to s námi s nastupující generací blbě dopadne 😀 Vzpoměl jsem si jakej jsme udělali “ průšvih“ v osmičce při exkurzi do Škodovky, kdy jsme vzali pár barevnejch špon na hromadě z našeho pohledu odpadu… Druhej den jsme ve škole machrovali, jak se nám to v „džísce“ pěkně blejská…. To bylo haló… Socialistický špony jsme ukradli… ( Asi dvacet deka dohromady) “ No, kam ten svět spěje, to za nás…. !!“ Když si vzpomenu kam se ta naše grupa… Číst vice »

Ján Šik
1 rok před

K diskuzi níže. Nesouhlasím s tím, že na děti se kladou nároky. To je jen pocit nás starších. Ano, nároky v jistých věcech byly na nás kladeny nesrovnatelné větší než dnes. Ale dnes jsou kladeny nároky jiné a ty jsme nezažili. Mantra úspěchu a krásy, neustálé srovnávání s něčím či něčím. V mém okolí drtivá většina třicátníků bere prášky na zlepšení psychiky, roste spotřeba drog mezi mladými, ale hlavně těch legálních, různé stimulant, atd. Proč myslíte, že tomu tak je? Ty nároky jsou a extrémně vysoké. Jsou jen jiného druhu než ty, které byly kladeny na nás. Jinak si nemyslím,… Číst vice »

Jiří Konrád
Jiří Konrád
1 rok před
Reply to  Ján Šik

Drtivá většina třiátníků kolem vás bere prášky na zlepšení psychiky? 😳 Kde to žijete, v šou byznysu?

Tomáš Vodvářka
Admin
1 rok před

Jsou dvě možnosti. Projde-li tahle zhůvěřilost, pak je to nejspíše na emigraci do nějaké země, kde se řeší zcela jiné potíže (pro Němce je levné Thajsko, kde se podobné návrhy nejspíše neobjevují).
Druhou možností je to, že je to nějaký pokus několika pomatených poslanců (kteří se najdou v každém parlamentu, našem nevyjímaje), a který bude smáznut.
Nicméně fakt, že lidstvo blbne, je stále více zřetelnější.

Tomáš Vodvářka
Admin
1 rok před

Já si to ani při největší fantasii neumím představit. Takže kupříkladu 15 letý Hans prohlásí, že není Hans, ale Brunhilda. Začne se po tělocviku sprchovat společně s holkama? Učitelky změní hlavičku vysvědčení a budou si muset dávat bacha, protože ho 8 let znaly a oslovovaly Hansi a teď z něj bude „ta Hilda“?
To se nikdo neozve, že je to debilní?

Tomáš Vodvářka
Admin
1 rok před

Tak samozřejmě, že FKK bylo i v NDR neblahé paměti. Nicméně – docela si umím představit i sám sebe v 15 letech, kdy se pubescent chtěl tak nějak seznámit blíže s opačným pohlavím a šlo to zatraceně složitě. Teď by mi stačilo jedno prohlášení a jsem v cajku….

Filip Vracovský
Filip Vracovský
1 rok před

Na děti se kladou malé nároky ? No jak v čem. V dnešní odcizené a přetechnizované době je podle mě dospívání mnohem náročnější než dřív. Starý model výchovy počínaje výchovou v rodině se kompletně pomalu rozpadal už v posledních letech socialismu, po Listopadu to nabralo na obrátkch. Zatím není nic co by ho plnohodnotně vykompenzovalo. To je velkej úkol pro celou společnost.

Jiří Konrád
Jiří Konrád
1 rok před

Nesouhlasím. Nároky na mladé jsou dnes naprosto minimalistické. Samozřejmě, je to individuální. Ovšem dám negativní příklad ze svého okolí. Neuvěřitelný, ale nikoliv ojedinělý. Matka 60 +, syn a zvaný Bobánek 40 let. Společná domácnost, matka „přesluhuje“, Bobánek invalidní důchodce. Stačí mu internet, cigára a pravidelná strava. Kde vidíte nějakou náročnost? Nehledě na nulový přínos společnosti… Co je ovšem úplně otřesné, tak způsob života. Matka sdílí na FB, jak s Bobánkem sdílí manželskou postel. To se mně fakt zvedl kufr a s dotyčnou jsem přerušil kontakty.

Filip Vracovský
Filip Vracovský
1 rok před
Reply to  Jiří Konrád

Bobánek ve 40 asi nebude dnešní dospívající generace, že ? Jsem jen o dekádu starší a kolem sebe jsem v té době viděl dost těch , kterým rodiče svůj čas nahrazovali dárky. Vina Bobánků to tudíž není taky není tenhle rozpad hodnot, který mimochodem nepopírám…. Dokonce i v tomto příspěvku píšu, že bude třeba jej něčím vykompenzovat…

Jiří Konrád
Jiří Konrád
1 rok před

A ještě z druhé strany, Tam, kde jsou po dětech vyžadovány vysoké nároky, dochází mnohdy k trvalému odcizení s rodiči… My šli snad nějakou zlatou střední cestou a můžu vám garantovat, že jsem 1000 x slyšel věty: „ale ona nemusí dělat to a to, tatínek ji koupí k osmnáctinám auto nebo byt, může si chodit domů kdy chce a s kým chce, atd.“ Když si vzpomenu na svoje mládí, žádné zvýšené nároky nevidím…

Filip Vracovský
Filip Vracovský
1 rok před

P.S. jen bych dodal, pokud jim nejsme ochotni jako společnost dávat čas a lásku, kterou dostala naše generace, nelze pedantsky lpět ani na ničem jiném… Takhle to fungovat nebude nikdy.

Jiří Konrád
Jiří Konrád
1 rok před

Ale jsme ochotni, vozíme je do kroužků a na tréningy čehokoliv, na co si vzpomenou. Nepamatuji se, že by mně táta dával toliko času, co jsem věnoval já svým dětem… Ano, doba je jiná. Jen ty dnes tak populární „signály“, které sleduji, neb jsem člověk hodně sledující říkají, že děti nejsou žádné chudinky. Opět příklad. Při práci na zeleném pásu v okolí domu jsem nucen se pohybovat na chodníku i s nářadím. Chlapeček na kole, za ním táta. Dítě zazvoní, ukàzněně přestanu pracovat a vyklidím pozici. Že by dítě řeklo bů, nebo jeho otec? Ani omylem. V pohodě, normální stav… Číst vice »

Jiří Konrád
Jiří Konrád
1 rok před

Buďte v klidu, návrh je jen návrh. V takové podobě to nakonec nemůže projít.

Jiří Konrád
Jiří Konrád
1 rok před

Vážně to jistě myslí, ale jsem přesvědčený, že Němci to nakonec zvládnou (jako vždy).

Tomáš Flaška
1 rok před

Bohužel si myslím, že Němci po opuštění jaderné energetiky blbnou čím dál tím víc. Tohle je už snad na hranici debility.
Prohlásím se za ženu a v ženské sauně budu své přirození dávat na obdiv? U vchodu mi bude zřízenec kontrolovat doklady, že byť mám vous a vypadám jak vypadám, tak jsem opravdu žena?

Jiří Konrád
Jiří Konrád
1 rok před

👌

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial