Copak to asi je ten důvěryhodný zdroj?

Senátorka Jana Zwyrtek Hamplová byla zjevně rychlejší v konání než v přemýšlení. Ale co neudělat pro dobrou věc, že?

Tou dobrou věcí je pohanit vše ukrajinské, zasabotovat jakoukoliv pomoc a potažmo tak pomoci Rusům k porobení Ukrajiny a k nástupnímu prostoru dále na západ. Tak zaznamenala hoaxovou zprávu, že ukrajinští vojáci, kteří u nás cvičí, jsou nakaženi tuberkulózou a tuto nemoc šíří na olomoucku dál. To okamžitě začala roztrubovat, to se jí hodilo do krámu.

Když se poměrně rychle ukázalo, že je to hoax, tak zařadila zpátečku a začala se hromadně omlouvat do mnoha sdělovacích prostředků. Potud je to klasika. Tito lidé lžou, překrucují a pak se vytáčejí. Jenže teď začíná to veselé.

Paní senátorka informaci prý dostala z důvěryhodného zdroje. Pro ní tak důvěryhodného, že jí to nestálo ani za ověření a hned to slepičila dál. Bylo by velmi zajímavé, kdyby veřejnosti ten zdroj odhalila. Ani ne tak proto, kdo za tím stojí, ale pro to, aby bylo vidět jak vysokou inteligenci paní senátorka má, když tomu věří. Nicméně se dá předpokládat, že to byl asi někdo, kdo jí poskytl už dříve mnoho pravdivých informací, když tomu tak bezmezně věřila, nebo nějaký její dobrý a prověřený známý.

Nicméně paní senátorka se do toho zamotává dál. K tomu zdroji dodává: „Teď už vím, že to bylo záměrně, s cílem mě poškodit.“ Já k tomu dodávám, že to tedy měla plnou důvěru k pěknému kvítku.

Prostě je to jinak. Paní senátorka nepřemýšlí. A paní senátorka jenom hoaxuje a fakuje. A když to náhodou praskne, tak se vykrucuje. Dle zákona i nadále budeme přispívat z našich daní na její plat. Označit ji za kvočnu ale snad mohu.

Loading

Subscribe
Upozornit na
guest

6 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
František Vlasák
František Vlasák
1 rok před

Ačkoli s paní senátorkou nesouhlasím a její názory považuji za pitomé, musím ocenit, že se za svůj blábol alespoň omluvila. Na to jsem u řady i mediálně renomovaných třeba v době kovidu čekal marně.

Alejandro Azamedo
1 rok před

Na tom je založený celý její korýtko v senátu na dalších 6 let. Hlupáci z Kroměřížska si zvolili tuhle neschopnou, arogantní, narcistickou a proruskou machnu bez sebereflexe, co si na makacích udělala kariéru výplachem hlav už tak vypláchnutým jedincům. Její dvojitej metr jak k svobodě projevu (svobodně se může projevit jen ten kdo s ní souhlasí) tak i k tomu, že ona na všechny může házet špínu, ale jak někdo zavadí o ni tak vyhrožuje soudy apod. Strašná existence a lidskej odpad co by vůbec neměl existovat a když už ano, tak jen jako odstrašující příklad.

Tomáš Vodvářka
Admin
1 rok před

Myslím, že Tvoje označení paní senátorky kvočnou je navýsost zdvořilé, Měl bych přehršel jiných označení, jež by ji specifikovaly mnohem přesněji.

Pavel Dvořák
Pavel Dvořák
1 rok před

Jak to, takový vlídný diskusní prostor tu je, a Vy nic? Víte, kolik duší jste tím zklamal? 😒

Jara Rankova
Jara Rankova
1 rok před
Reply to  Pavel Dvořák

Clanek je perfektni, ja si pomalu zvykam na jmena z ceskeho parlamentu a rozdelovat trochu, kdo je kdo, diky.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial