Prokremelští Rusové nenávidí Ukrajince stejně jako nacisté Židy

Perfektně to shrnul ve svém komentáři na Neviditelném Psu Michael Pánek. Stačí se podívat na ruské televize. Je to jedna velká bez skrupulí hlásaná nenávist k Ukrajincům včetně výzev k vraždění dětí.

Ano, ruský moderátor televizní moderátor Anton Krasovskij nedávno veřejně v televizi prohlásil, že ukrajinské děti by se měly topit. Exprezident Medveděv zase vyhrožuje, že celá Ukrajina bude hořet a jakási Čičerina pro změnu hlásá, že Ukrajinci patří do gulagů. To všechno se v Rusku pouští přes média na veřejnost. A dokonce v televizních pořadech ruských televizí zaznívají hlasy, že na Rusko by mělo na Západ zaútočit jadernými zbraněmi.

O mentalitě putinovské sekty svědčí i fakt, že výzvy k zabíjení lidí se běžně objevují v prokremelských médiích. Nevím, nic o tom, že by se něco takového dělo například v Česku nebo v jiných západních zemích. Můžeme se i ostře pohádat, to ano, ale výzvy k vraždění dětí nepatří do civilizované společnosti. I když putinovské Rusko do ní nepatří už dlouho. V takové atmosféře rusácké nenávisti se pak nelze divit brutalitě válečných zločinů, kterých se rusáci na Ukrajině dopouštějí.

Masivní veřejně prezentovaná rusácká nenávist ke všemu ukrajinskému je totožná s brutálními útoky na Židy v režii nacistického Německa. Židé mohli za všechno špatné, odjakživa prý škodili Němcům a proto je nutné je vyhladit. Jak to skončilo, všichni víme. A podle Rusů zase za všechno zlo mohou Ukrajinci. Pravda, Ukrajinci zatím nejsou masově vyhlazováni, i když veřejné výzvy k jejich likvidaci jsou v Rusku poměrně běžné. Ukrajinské děti jsou také kradeny svým rodičům, své rodné zemi, a posílány na převýchovu do Ruska. To ovšem nápadně připomíná další nacistické praktiky, kdy české děti byly posílány na vychování do německých rodin, aby se z nich stali uvědomělí občané Hitlerovy Třetí říše. Tyto praktiky rovněž dokazují, že putinovské Rusko má k hitlerovskému Německu hodně blízko.

VÁLKA: Podle vzoru nacistů – Neviditelný pes (lidovky.cz)

Subscribe
Upozornit na
guest

1 Komentář
Inline Feedbacks
View all comments
Tomáš Vodvářka
Admin
1 rok před

Až skončí válka, zůstane nenávist. Několika generací.
A my řešíme, jestli pustíme Rusy na OH. Já bych – pokud tomu tak bude – vyvěsil fotografie z Buči a Irpině v nadživotní velikosti na stadion při zahájení OH.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial