V pracovní době za zábavou? Jasně! Andrej to zařídí

Povzdechl si jeden účastník diskusí na internetu: Já bych taky šel do fronty na klenoty, ale zaměstnavatel mi to neumožní.

Andrej Babiš totiž včera tvrdil, že klenoty nenavštíví, dnes se tam objevil. A to v době, kdy ve Sněmovně probíhá rozprava k vyslovení nedůvěry vládě, kterou jeho hnutí vyvolalo. Asi k tomu nemá co říct.

Onen diskutující k tomu dodal: „Já musím pracovat mimo jiné i na jeho plat.“ Článek a diskuse je zde.

Nechápu, nač si zoufat. Andrej slíbí, Andrej zařídí. Andrej jde příkladem. V budoucnu už si žádný zaměstnavatel na vás nebude moci troufnout, když si místo práce půjdete prohlédnout korunovační klenoty. Možná i něco jiného. Stačí ho zvolit prezidentem! I takhle se dělá kampaň.

Bohužel, ani při nejlepší vůli, já na to jaksi nemohu zabrat. Líbilo by se mi to, ne že ne. Ale jako osoba samostatně výdělečně činná musím makat. Jinak by mi ti zákazníci utekli. S tím nic nenadělám. Myslím, že ani ti dělníci jeho provozech (pardon ve svěřenských fondech, tedy mu to nepatří, ale ročně stovky miliony na daních odvádí, jak všem pravidelně připomíná), kteří dostávají necelých dvacet táců, si asi odskočit nemohou.

Ono nás asi bude víc. Ale při pohledu na Andreje Babiše se naskýtá otázka: No kdo to má???

Subscribe
Upozornit na
guest

3 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Jaroslav Červenka
1 rok před

Jste nespravedlivý, Tomáši. Někdo pověřený vyššími cíly než obyčejní smrtelníci má přeci právo porušovat pravidla. Je to Spasitel, buďme tolerantní, vždyť ta jeho dětská duše se na nás pořád směje a Ježíš miloval děti :-))))

Tomáš Vodvářka
Admin
1 rok před

Položil bych panu Babišovi otázku, co by dělal, kdy jeho zaměstnanec pobíral celý plat a chodil do práce jen ve středu.

Vladimír T. Gottwald
1 rok před

😀

Dá se předpokládat, že by mu dal padáka. Ovšem pan Babiš je coby poslanec zaměstnancem nás, občanů České republiky, a i my bychom mu dali padáka, kdybychom mu coby zaměstnavatelé jeho pozici poslance nesvěřili v příštích volbách. Leč nedá se nic dělat než respektovat, že ta část z jeho zaměstnavatelů, která jej volí, je s tím srozuměna, ba možná to pokládá za odpovídající náplň výkonu funkce.
😉

Last edited 1 rok před by Vladimír T. Gottwald
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial