Proč si máme platit krvelačnou armádu?

Andrej Babiš nám to vysvětlil jasně. Není voják a nezavleče nás do války. Vojáci mu byli dobří, když nám pomáhali třeba v době Coronaviru. Teď na ně normálně plive.

Především je jasné, že ty billboardy musely být připraveny dopředu. Prostě kdyby se do druhého kola dostal Petr Pavel, měl Andrej Babiš už nabito. Ale musel počítat i s eventualitou, že by se do druhého kola dostala Danuše Nerudová. Obzvláště proto, že se o to snažil. Taky měl připravené billboardy? Co to stálo? Ale on je přeci lidumil, finanční otázky jsou samozřejmě neslušné.

Pan Babiš nám už řekl, že jeden náčelník generálního štábu je až dost. Na co dva? Zopakuji, co je na billboardu, abychom si ten hnus lépe uvědomili: „Nezavleču Česko do války. Jsem diplomat. Ne voják.“

Neříká nic jiného, než že vojáci jsou krvelačné bestie. Co na tom, že na Ukrajině vraždí převážně soukromí žoldáci z Wagnerovy armády podpoření narychlo naverbovanými kriminálníky. O těch zmínka není. Ale ti Ukrajinci, to jsou vojáci, a tudíž válečné bestie. To nám sděluje Andrej Babiš.

Hned se začal šířit řetězový mail, kde se starší člověk strašně obává toho, že budeme zavlečeni do války na Ukrajině. Jakýsi Pepa Horník v něm varuje, co nás čeká: „Nejdříve bude rozbitá energetická síť. Bez elektřiny nebude voda, plyn, teplo. Lidé si neuvaří, nenakoupí ani potraviny, ani pohonné hmoty. Prostě nic.“ 

A já se ptám proč? To tito lidé předpokládají, že Rusové zaútočí i na nás a udělají nám tu stejnou paseku jako na Ukrajině? A kdy se k tomu dostanou? Samozřejmě že nejdříve by se museli vypořádat s Ukrajinou a pak s Polskem nebo aspoň Slovenskem. A tohle tedy tito lidé předpokládají? Tohle propaguje Andrej Babiš.

A kdyby k tomu náhodou přeci jen mělo dojít, tak armádu bychom asi měli mít už dávno zrušenou. Jsou to přeci krvelačné válkychtivé bestie, ti vojáci. Tohle nám sděluje Andrej Babiš. A beze studu.

Jaksi on, jeho okolí a ten, z jehož dílny pocházejí ony řetězové maily zapomínají, že se nebojuje na ruském území, ale na ukrajinském. A nepomoci slabšímu napadenému, to bych si musel nafackovat a nepodíval bych se do zrcadla. Andrej Babiš s tím zjevně problém nemá.

Ať už bude Andrej Babiš prezident, nebo třeba jednou zase předseda vlády, nebo jakýkoliv ústavní činitel a armáda ho bude doprovázet na jeho zahraniční cestě třeba armádním letadlem, nebo mu poskytne ochranku v rizikové oblasti, tak by si vojáci měli vždy vzpomenout, koho chrání a jaký ten onen o nich má mínění.

Subscribe
Upozornit na
guest

1 Komentář
Inline Feedbacks
View all comments
Tomáš Vodvářka
Admin
1 rok před

Jeho myšlenkové pochody (lze-li to tak vznostně nazvat), jsou typickým produktem sociopata. Myslím, že by si rozuměl s Davidem Rathem, dalším z této skupiny, pro něž je člověk jen figurka na šachovnic, kterou lze obětovat kdykoliv se mu zamane. Doufám, že se národ zvedne a nezpůsobí dalších 5 let ostudy….

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial