Ruští okupanti stejně jako nacisté unášejí děti

Jako nacisté v Protektorátu Čechy a Morava si počínají rusáčtí násilníci na Ukrajině. Po vzoru německých okupantů i oni kradou ukrajinské děti, zavírají je do dětských domovů a dávají na převýchovu.

Důkazů o násilných deportacích desítek až stovek tisíc ukrajinských civilistů už existuje více než dost. Je prokázané, že mnozí Ukrajinci byli proti své vůli deportováni do nehostinných ruských sibiřských oblastí tak, jak se dělo za Stalina a neblahé komunistické éry. Inu, rusáci se nezměnili.

Otřesné však je, že rusáčtí okupanti unášejí i ukrajinské děti. Podle České televize Ukrajina oficiálně oznámila, že má zaevidováno na jedenáct tisíc takových případů, ale skutečnost bude daleko horší. Takových násilím odvlečených dětí do Ruska mohou být až desítky tisíc.

Jako malý kluk jsem přečetl známou knihu Chaloupka strýčka Toma od americké spisovatelky Harriet Beecher Stowe, která pojednává o černošských otrocích v jižanských státech USA. V ní je také popsána scéna, kdy na trhu s otroky byla oddělena matka od dcery. Bylo to hrozné a já se u toho tenkrát rozbrečel. Je přece strašné, když je dítě násilím sebráno svým rodičům.

Později jsem četl další publikaci Říkali mi Leni od Zdeňky Bezděkové. V ní se rovněž rozvíjí příběh dítěte ukradeného vlastním rodičům. Jedná se o českou dívku, který byla za II. světové války odebrána svým rodičům a dána na převýchovu do „správné“ německé rodiny, aby z ní byl vychován příkladný árijec. Ten to osud přitom potkal tisíce českých dětí, které byly podle zvrácené nacistické ideologie poněmčení schopny.

Ruská federace nyní pokračuje v těchto příšerných nacistických praktikách, unáší rodičům jejich děti. Je to jenom další důkaz toho, že putinovské Rusko a hitlerovské Německo mají k sobě hodně blízko a libují si ve srovnatelných zločineckých metodách.

Loupit děti jejich rodičům patří k nejodpornějším deliktům, které existují. Protiprávní deportace jsou navíc válečným zločinem. Těch se přitom Rusko na Ukrajině prokazatelně dopouští. Nechápu, jak někdo může hájit masového vraha Putina, jak někdo může bagatelizovat tyto zločiny. To je opravdu zrůdnost. Začínám mít pochopení pro českou justici, která podněcování rusáckého zla na Ukrajině soudí jako trestné činy a posílá za ně i do vězení.

Rusové z Ukrajiny odvezli tisíce dětí. Protiprávní deportace jsou válečným zločinem — ČT24 — Česká televize (ceskatelevize.cz)

Subscribe
Upozornit na
guest

1 Komentář
Inline Feedbacks
View all comments
Jara Rankova
Jara Rankova
1 rok před

A OSN mlcky prihlizi, pan Zdechovsky se take neozyva,,,,,

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial