Třetí světová válka už vlastně začala

Jeden fanatik si usmyslel za potlesku svého zfanatizovaného obyvatelstva, že ovládne vedlejší zemi. Nepovedlo se a doufejme, že ani nepovede. Jenže spustil lavinu, která se už rozlévá po celém světě.

Ukrajinu podporuje celý demokratický svět. Někdo více, někdo méně. Rusku už dochází zdroje a začíná se zásobovat od Severní Korey, Běloruska a Iránu. Právě v případě totálně militantní Severní Korey je zásobování municí možné dlouhé měsíce. Jsou jí tam miliony kusů. Schyluje se k dlouhé zákopové opotřebovávací válce a půjde o to, kdo má větší zdroje finanční a průmyslové. Vznikají zde dva bloky stojící proti sobě. Stejně jako v druhé světové válce.

Rusko si je vědomo, že asi tahá za kratší provaz a jeho jedinou nadějí je nahlodání západních demokracií zevnitř. Pouze veřejné mínění může pomoci změnit politický kurz zemí a přestat tak pomáhat Ukrajině. Investuje proto veškeré své kybernetické prostředky i nemálo financí do toho, aby se mu to podařilo. A mnozí mu skáčou na špek, což ho i nadále povzbuzuje.

Válka se v mezidobí přelila do třetího světa. Zastavením vývozu ukrajinského (ale i ruského) obilí hrozilo hladomorem v mnoha zemích na tomto dovozu závislých. Tento problém se sice zatím podařilo odvrátit ale visí nad těmito zeměmi jako Damoklův meč. Opět bude jen otázkou kybernetické dovednosti, komu se podaří ony země přesvědčit, že za jejich problémy může druhá strana. Rusko by ale ten hladomor rádo vyvolalo a nastartovalo milionovou uprchlickou vlnu směr Evropa.

Rusko doufá, že bude tuhá zima. Evropani budou mrznout a vzdají to. Tady už vstupuje do vývoje Bůh a to, jaké počasí nám nadělí v následujících měsících. Nicméně Evropa vědoma si své nesmyslné energetické závislosti na Rusku se začala probouzet. A tak se najednou bratříčkujeme s arabskými zeměmi, o které jsme díky jejich fanatickým náboženským režimům dříve nezavadili ani vidlemi. To je prostě ta klasická Sophiina volba – co je menší zlo?

Válka se přelila již i na americký kontinent. A tak USA najednou neuznávají lídra venezuelské opozice jako právoplatného prezidenta země, ale uznaly nedemokraticky zvoleného současného diktátora. Ropa je holt přednější.

Válka se už dostává i do Asie. Severní Korea vůči svému jižnímu sousedovi i vůči Japonsku stále více vytahuje svaly. Totéž zkouší Čína vůči Taiwanu. Jsou si vědomy, že USA budou teď hospodářsky a vojensky díky podpoře Ukrajině krvácet. Jejich nadšení ale naštěstí brzdí zdrcující neúspěch postupu Ruska vůči Ukrajině. A tak stále vyčkávají jak to dopadne.

A na závěr nám válka dorazila i do vesmíru. Nejdřív Elon Musk dal své internetové satelity zdarma k dispozici Ukrajině, aby následně Rusko hrozilo jejich zničením.

Upřímně řečeno, kdyby Rusko kdysi dávno neukradlo pomocí koupených amerických občanů tajemství výroby jaderné zbraně, tak by dnes už asi bylo dávno umravněno. Mysleme na to při pohledu na naše zfanatizované spoluobčany pod vedením exekuovaných individuí na demonstracích na Václavském náměstí.

Subscribe
Upozornit na
guest

1 Komentář
Inline Feedbacks
View all comments
Tomáš Vodvářka
Admin
1 rok před

Reakce některých mamlasů na blogu idnes na Tvůj článek jsou potvrzením, žes to napsal správně.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial