Gaučoví bojovníci a akční kluci z SPD

Rozmohl se tady takový veselý šprým od jednodušších jedinců. Když někdo okatě hájí Ukrajinu a Ukrajince, je příznivci Ruska vysmíván, že se diví, že na Ukrajině ještě nebojuje v zákopech.

Tito duševní giganti naší internetové scény jistě mají své vůdce, vzory a notičky. Naposledy například jeden z centrálních vrcholů inteligenčního uskupení kolem Tomia Okamury, které si říká SPD, poslanec Jiří Kobza, uvedl doslova: „Vy odporné novinářské prostitutky, vy zbabělí mamánci bojující na PC z mámina gauče své války jak dětské hry, vy neukojené mocichtivé feny, vy všichni, co se tak zoufale snažíte dostat naši zemi a nejlépe celou Evropu do války, která navíc ani není naše…“

Takže panu Kobzovi připomenu několik věcí, které nechce vidět. Rusko nás už jednou okupovalo (byl to rok 1968 – nápověda pro ty stejně inteligentní jako pan Kobza). Ruský vůdce Putin označil rozpad ruského impéria za největší geopolitickou katastrofu 20. století. A před pár nedávnem volal po návratu NATO do stavu před rokem 1997. Proč asi?

Tak opět vysvětlení těm méně chápavým. Pobaltí je v NATO a proto tam Rusko ještě nevtrhlo. Gruzie, Moldávie a především Ukrajina v NATO nejsou. A vidíme co se děje. Tyto obrovské mozky sdružené kolem Václava Klause, Jiřího Paroubka, Tomia Okamury a dalších velikánů českého národa volají po vystoupení z NATO a neutralitě Česka. Neutralita může být dvojího druhu.

Buď držíte hubu a krok a jste na tom jako Bělorusko. Nebo nedržíte hubu a krok a dopadnete jako Ukrajina.

A teď k těm vysmívaným gaučovým bojovníkům. Každý se snažíme pomoci podle svého svědomí, podle toho čeho jsme schopni a co je v našich možnostech. Mně už věk, ani práce a závazky zde neumožňují zvednout se a jet do ukrajinských zákopů. Stejně tak, jako pan Kobza nepředává své brilantní znalosti ruským okupantům na Krymu, protože se rozhodl šířit je tady. A o tom to je.

My, gaučoví bojovníci, nebojujeme proti Rusku fyzicky, ale musíme se snažit zesměšnit tyhle proruské figurky u nás, právě od té klávesnice. A to je určitě právě pro náš národ víc, když je tu znemožníme a osvětlíme jejich kolaborantskou činnost, než když půjdeme střílet rusáky do zákopů. A ve svém důsledku tak zachováme i naši podporu Ukrajině a tím opět nepřímo pomůžeme i sobě. To je naše úloha zde.

A nejsme jen gaučoví bojovníci. Můžeme pomáhat i jinak, třeba přímo zde humanitárně uprchlíkům, nebo i peněžními dary. Takže na závěr se přimlouvám o příspěvek na následující konto, kam já, jako gaučový bojovník, posílám od klávesnice pravidelně i své finanční pozdravy.

Velvyslanectví Ukrajiny účet u ČSOB, kam lze posílat příspěvky. Za shromážděné finanční prostředky zastupitelský úřad Ukrajiny vybírá obranný materiál ve spolupráci s obrannými experty a zástupci Obranné sekce Hospodářské komory ČR a Asociace obranného a bezpečnostního průmyslu ČR.

V koordinaci se státními orgány, HK ČR, AOBP a ukrajinskou ambasádou je zajištěna zákonem určená administrativa a následná logistika dodání.  Zdroj: https://www.facebook.com/UkraineEmbassyinCzechia/

Číslo účtu je: 304 452 700/0300

Loading

Subscribe
Upozornit na
guest

1 Komentář
Inline Feedbacks
View all comments
Tomáš Vodvářka
Admin
1 rok před

Na to jednoduchá vysvětlení: Poslanec za SPD Kobza je rozumu mdlého, kterému Nejvyšší nadělil místo mozku sval. Osudu hrou šalebnou až v 21. století, které umožňuje i sebevětším pitomcům sebepresentaci ve veřejném prostoru. Dříve se hlupák za svou úroveň intelektu styděl, ale byl si vědom svého omezení a tak nějak se spíše stranil Dnes je tento fakt vydáván za přednost. Pan Kobza je zářivým etalonem.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial