Zvrácenost válečné propagandy

Je jedno, co která strana tvrdí, nebo ne. Je jedno, jestli čísla sedí, nebo jsou nadnesená. Faktem je, že Rusové jsou na Ukrajině a není tomu opačně. A to nevyvrátí ani Sputnik s Aeronetem, Paroubkem a Klausem dohromady.

Ukrajinská armáda se denně chlubí, kolik zabila ruských vojáků, zničila ruské techniky a sestřelila ruských letadel. Čísla nelze ověřovat. Ale byť jen jeden jediný ruský okupant padne, tak si to zaslouží.

Ale pokud Rusové oznámí: Naše letectvo dnes zabilo přes 200 ukrajinských vojáků, tak je to zvrácenost nejvyššího kalibru. Čísla opět nelze ověřit, ale byť by zabili jen jednoho jediného ukrajinského vojáka, tak ho zabili v cizí zemi, kde nemají co dělat.

To je jakoby se lupič chlubil, že při svém vloupání zabil majitele domu. Měl bych pochopení, kdyby se majitel domu chlubil, že při vloupání lupiče zabil.

Dopravní nehodu nepřežije oběť a opilý pachatel. Pochopil bych rodiče té oběti, jak říkají, že to tomu ožralovi přejí. Těžko chápat rodiče pachatele, jak svého syna hájí a omlouvají s tvrzením, že přeci mohl zabít i více lidí, tak se tak moc nestalo.

Pachatel znásilnění na Ukrajině, ruský voják, může tvrdit, že ho k tomu dotlačily okolnosti a stres – jak ho omlouvá kardinál Duka. Dodávám, kdyby tam nebyl, nemuselo by k tomu znásilnění dojít.

Ruská logika je odporná. Již skoro 100 let. Nic se nemění. A lidé, kteří jim na to do dnes skáčou, jsou v lepším případě psychicky nemocní, v horším pak odporní stejným způsobem.

Loading

Subscribe
Upozornit na
guest

2 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Vladimír T. Gottwald
2 let před

Howgh.

Tomáš Vodvářka
Admin
2 let před

Naprostý souhlas, není co dodat. Na druhé straně odkopání pánů Klause, Duky i sexymozku Paroubka je jakýmsi bonusem pro vnímavé jedince.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial