Tomio Okamura tu krev ze sebe nesmyje

Za léta podrývání euroatlantických struktur došel jeden šílenec v Moskvě k názoru, že jsme již tak rozložení, že se mu nic nestane a Ukrajinu si porobí.

A po ní další státy a obnoví celou východní Evropu jako svou sféru vlivu. A vinu na tom mají všichni ti, co ho léta v tomto názoru utvrzovali.

A neotrnulo jim ani poté, co už má Rusko na svědomí na Ukrajině tisíce obětí a další tisíce v řadách svých vojáků. Chvíli byli zalezlí, ale už zase vylézají z nor a trousí svá moudra.

Tomio Okamura k cestě našeho premiéra do Kyjeva (Události ČT 15.03.2022, čas 15:39): „Jestli jede posílat další zbraně, tak jsme proti, protože to bude jen eskalovat válku a budou umírat další nevinní lidé.

Že se nestydí to takhle říkat. Tak si to rozeberme koho mohou naše zbraně ohrozit. Myslí si Tomio Okamura, že ty zbraně co tam posíláme, se budou nasazovat proti civilnímu obyvatelstvu? Nebo považuje ty ruské okupanty za „nevinné lidi“? Vždyť přeci Vladimir Putin, kterému Tomio Okamura vždy podkuřoval, tvrdí, že na Ukrajině jsou pouze profesionální dobrovolníci.

Nebo bychom tedy neměli posílat zbraně žádné a Ukrajina už měla dávno kapitulovat, podrobit se, aby již nikdo neumíral? Tedy samozřejmě kromě těch nepohodlných co budou odvlečeni do Ruska a podle práva tam s nimi bude jako se správnými fašisty řádně zatočeno. Kdy pak budou na řadě další země, včetně nás? Tak tohle politické individuum naší politické scény si říká největší vlastenec. Já ho nazývám flastencem.

Ale spíše bych to definoval jako ruský kolaborant.

Subscribe
Upozornit na
guest

1 Komentář
Inline Feedbacks
View all comments
Tomáš Vodvářka
Admin
2 let před

Okamura je takový klouzek…….co by, kdyby……

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial