Hlavně tu nemít islámské uprchlíky

Pamatujete? Ústřední heslo SPD a zároveň motiv předvolební kampaně našeho moudrého pana prezidenta Miloše Zemana.

Jen pro připomenutí. „Stop imigrantům a Drahošovi“, hlásal inzerát, který zadal spolek přátel Miloše Zemana. V kontextu bylo jasné, že se jedná o uprchlíky islámské ze zemí severní Afriky.

To duševní gigant naší politiky, předseda SPD Tomio Okamura, šel ještě dál: „Nechceme zde nepřizpůsobivé imigranty nebo příchod islámských náboženských fanatiků.“

Oba pánové mají prostě proti islámským extrémistům výhrady, i když oni nerozlišují normální věřící od teroristů, ale to je fuk.

Zároveň oba pánové dlouhá léta lezli Rusům do zádele. Vzpomeňme zpochybňování vyhození do povětří muničního skladu ruskými agenty ve Vrběticích ze strany našeho prezidenta, či zesměšňování otravy dvojitého agenta Skripala stejnými agenty Novičokem a snaha dostat stopu výroby Novičoku na naše území. Jeho „prozření“ v posledních dnech je pozdní. I on má na rukou ukrajinskou krev, když nechal Rusy uvěřit, že je Evropa nejednotná a rozklížená.

To Tomio Okamura zašel zase ještě dál. Ve snaze zalíbit se Rusům pak pod pláštíkem referenda prohlásil: „Říkáme NE armádě EU a ANO referendu o našem členství v NATO.“ Takže nejlépe vystoupit z NATO a už vůbec nebudovat armádu EU. Prostě na tom být jako Ukrajina, akorát o hodně slabší.

No a co těmto dvěma zavilým nepřátelům islámu předvedl jejich velký dlouholetý vzor a přítel Vladimir Putin? Agrese proti Ukrajině se po jeho boku účastní i čečenský ruský loutkový prezident Ramzan Kadyrov. Na adresu ukrajinského prezidenta prohlásil: „Tvoje rozvědka je chromá. Na videu jsme v Hostomelu. Před pár dny jsme byli asi 20 kilometrů od vás, kyjevští náckové, a v tuto chvíli ještě blíž…můžete si na okamžik odpočinout, už nás nemusíte hledat, sami si vás najdeme …už vám nezbývá moc času, je lepší se vzdát a postavit se k nám do řady, jak jsem už několikrát navrhl, než nastane váš konec. Nabídka stále platí, ale už ne dlouho.„

A celé to zakončil konstatováním, že vše je vůle všemohoucího Alláha. Ještě mohl vyslat zdravici i našim dvěma pánům politikům.

Subscribe
Upozornit na
guest

1 Komentář
Inline Feedbacks
View all comments
Tomáš Vodvářka
Admin
2 let před

Komentovat pana Okamuru není složité, ale je třeba vždy předtím zjistit mezinárodní situaci, abychom věděli, jaký bude mít ten den názor. Je velmi plastický. Stran pana Zemana lze říci jen tolik, že plní roli šaška na Hradě. Jeho veletoči za poslední měsíc věří snad jen nějaký chovanec v ústavu pro Alzheimerovu chorobu.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial