Chci ženu s velkou zadnicí

Ochladilo se. Ptáci se rvou u krmítek o drobky ze štědrovečerní večeře a pod nohama křupe sníh. Je mínus čtyři a půl stupně a my jižani hledáme beranice a péřovky bundy. Moji dva psi mají ze sněhu radost. Orají ho teplými čumáky a na každém rohu ho rozpouštějí proudy horkých chcanek.

Zapnu si čelovku intergrovanou do čepice a svítím si na sběr ranních hovínek, Jasně, vypadám s tím světlem na čele jako absolutní magor, ale je to tak nějak čínsky praktické. To světýlko se dá dokonce vytáhnout a nabít přes USB port.

Konektor je správně čínsky nekvalitní, takže předpokládaná spotřeba svítících čepic za tuhle, teprve začínající, zimu bude tak 2-3, anebo……………….anebo se prostě vrátím k baterce.

Jedu do Olomouce do svýho novýho kšeftu. Usínám za volantem. Štípu a fackuju se s intenzitou ruského přeborníka na fackovanou. I tak musím zastavit a protáhnout se na mrazu. Asi by pomohlo kafe, ale prostě………… já ho nepiju. Za život jsem dal jen dvě a bylo to hnusné. Nemůžu za to, jsem prostě trochu divnej. Fuj kafe.

V Olmiku je mínus  šest……….. skoro sedm a v Gruntu báječných třináct plus. Kuwa teda, báječných jen tu chvilku, co do nich vlezete z mínus šesti. Dávám si věci do svého kamrlíku, kde teď půl týdne žiju. Hergot je tam dvanáct stupňů, takže dneska se asi sprchovat nebudu a jestli si tady trochu nenadýchám, tak se nebudu sprchovat až do pátku, ale to bych asi už lehce zaváněl, přece jen prodávám potraviny.

Sedám si na svoji postel v kamrlíku a natahuju další mikinu. Ze zdi na mě z kalendáře pohrdlivě shlíží nahatá modelka vystavena sicilskému slunci, útlé postavy a hrotitých umělých ňader. Určitě se jmenuje Lela, nebo Tamara, nebo Sandra, nebo Beatriz. Je nafrněná, štíhlá , vykozená, krásná.

„Tady by jsi zmrzla vychrtlinko.“ Utrousím přes vousy a povzdechnu si.

Jak by se mi tady teď hodila nějaká pořádná moravská děvucha z masa a kostí. Nějaká taková krásná „prdelačka“ se zadnicí jak almara. Přitiskl bych se k tomu kotli, k té žhnoucí pánvi, k tomu magickému počátku všeho stvoření (proboha snad nevěříte, že vesmír vznikl tak nějak nějakým třeskem, vesmír se samozřejmě zrodil ze žhnoucí pánve nějaké pramáti Evy z Uherského Brodu.) Přitiskl bych se a hřál……………….

Chtěl bych ženu s širokou pánví. Chtěl bych ženu s velkou hřející zadnicí, na které bych se rozpustil jak hrudka másla.

Tak už jsem Vás pochopil drazí lovci mamutů. Už vím proč Venuše.

I tebe chápu drahý Rubensi, byl jsi znalcem života.

Ať žijí žhnoucí prdelačky.

 

Loading

Subscribe
Upozornit na
guest

12 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Brigita
2 let před

🤣🤣🤣Moc hezké. Ať se Vám plní sny. Mějte se fajn.

Hana
Hana
2 let před

Přeji Vám, ať se vám v roce 2022 splní vaše přání. A nejen tohle, vyřčené zde na Blogosféře.😊🍀

Ivan Marek
Ivan Marek
2 let před

U nás, kousek výš nad Uh. Brodem, se říká „ženská bez ****. je jak louka bez kvítí.
*** PF 2022 ***

Naďa
Naďa
2 let před

Někdy se sny plní, bacha na to 🙂

IMG_20211122_210927.jpg
Tomáš Vodvářka
Admin
2 let před

Chci Tě pochválit, že věc řešíš ekologicky. Jinej by si pořídil kamínka, ohřívací deku případně láhev s teplou vodou. Ty chceš nějakou rubensovskou bytost, tedy řešení levné a koneckonců skýtající další možnosti použití. Máš mou neskonalou úctu.

Tomáš Flaška
2 let před

Zdravím. To by mi žena asi vyčinila, kdybych něco takového napsal. Jinak kafe se dá pít s mlíkem, nebo s cukrem, nebo s obojím, nebo bez, nebo se šlehačkou, nebo na turka nebo …. něco zkus a dle mě si vybereš.
Pěkné svátky.

Pavel Khail
Pavel Khail
2 let před

Už jste mi chyběl, ale vidím, že máte plno práce a najdete si čas i na správné chlapské snění. Tak ať se Vám v tom příštím a dalších letech daří jak v podnikání tak i v rodině a v psaní! 🙂

Martin
Martin
2 let před

Dobrý. Ale co ti na to řekne Vladěnka? 👍

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial